Cerave Hydraterende Body Baslam 454 g

€ 21,40
Inclusief belasting

Hydraterende lotion

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
6
Niet op voorraad

Cerave Hydraterende Body Baslam 454 g

De hydraterende lotion bevat een unieke formule die een geleidelijke afgifte gedurende de dag garandeert. Het lichaam blijft perfect gehydrateerd vanaf het moment dat je de lotion aanbrengt tot de volgende douchebeurt. Vochtinbrengende lotion is de moeite waard om te gebruiken voor atopische huid, acne of psoriasis, omdat het de reconstructie van de epidermale barrière versterkt, die sterk verzwakt is in de loop van deze ziekten. Het is een goede vochtinbrengende lotion om snel irritatie en droogheid van de opperhuid te verwijderen. Het is ook hypoallergeen, geurvrij en volkomen veilig voor de huid. Het kan op de huid van het gezicht worden gebruikt. Hierdoor kom je direct van irritaties af en herstel je de beschermende laag van de gezichtshuid, die verzwakt is door de zon, airconditioning, wind of luchtvervuiling. Mimo het een zeer voedende en sterk hydraterende lotion is, is het, in tegenstelling tot veel andere producten van dit type, niet-comedogeen en verstopt het de poriën niet. Geschikt voor kinderen en volwassenen.

HOE TE GEBRUIKEN

Royaal aanbrengen op gezicht en lichaam. Vermijd de ogen. Als het preparaat in de ogen komt, spoel ze dan onmiddellijk uit met water.

SAMENSTELLING

Aqua / water , glycerine, cetearylalcohol, capryl/caprinezuurtriglyceride, cetylalcohol, ceteareth-20, vaseline, dimethicon, fenoxyethanol, behentrimoniummethosulfaat, kaliumfosfaat, ethylhexylglycerine, natriumlauroyllactylaat, dinatriumedta, dikaliumfosfaat, ceramide np, ceramide ap , fytosfingosine, cholesterol, xanthaangom, carbomeer, natriumhyaluronaat, tocoferol, ceramide eop. (code fil d213768/1) de exacte samenstelling staat op de verpakking

108809

Specifieke referenties

ean13
3337875597388

Cerave Hydraterende Body...

€ 21,40
group_work Toestemming voor cookies