AA Vita C Lift 50+ gladmakende oogcrème die de kleur egaliseert 15 ml

€ 5,70
Inclusief belasting

Voedt de huid perfect, hydrateert deze en vermindert de zichtbaarheid van rimpels, waardoor de conditie van de huid rond de ogen aanzienlijk wordt verbeterd.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

AA Vita C Lift 50+ verzachtende oogcrème die de kleur egaliseert 15 ml

De AA VITA C LIFT-behandeling is een uitgebreid antirimpelverzorgingsprogramma voor de rijpe huid dat gebruik maakt van een stabiele vorm van vitamine C en andere actieve ingrediënten. De belangrijkste ingrediënten en hun effecten in het AA VITA C LIFT-product voor de ogen zijn:

-Vitamine C: Deze vitamine stimuleert de productie van collageen, wat de elasticiteit en stevigheid van de huid helpt verbeteren. Gecombineerd met vitamine E creëert het een sterk anti-aging dat de huid voedt, glad maakt en de elasticiteit verbetert. In het geval van oogcrème helpt het donkere kringen en wallen te verminderen.

-Co-enzym Q10: voedt de huid perfect, hydrateert deze en vermindert de zichtbaarheid van rimpels, waardoor de conditie van de huid rond de ogen aanzienlijk verbetert.

-Albicia zijdezacht: Regenereert de huid intensief en verbetert de stevigheid, waardoor tekenen van vermoeidheid worden geëlimineerd en de look een stralende glans krijgt.

De AA VITA C LIFT behandeling richt zich op het verbeteren van de collageenproductie, wat cruciaal is voor het behoud van de jeugdige stevigheid van de huid. Deze ingrediënten helpen ook verkleuringen lichter te maken, de huid te hydrateren en rimpels in het gezicht glad te strijken, vooral rond de ogen. Het product is dermatologisch getest, ook op mensen met allergische huidziekten. Het bevat geen kleurstoffen, heeft geen geur en is pH-neutraal voor de huid rond de ogen, waardoor het zelfs geschikt is voor mensen met een gevoelige huid rond de ogen.

HOE TE GEBRUIKEN

Dep een deel van de crème zachtjes met uw vingertoppen in de huid rond de ogen. Gebruik elke ochtend en avond.

SAMENSTELLING

Aqua , polyglyceryl-6-stearaat, dicaprylylether, glycerine, coco-caprylaat/capraat, pentyleenglycol, tripelargonine, glycerylstearaat, cetearylalcohol, tocoferylacetaat, polyglyceryl-6-behenaat, Simmondsia Chinensis-zaadolie, squalaan, bis-diglycerylpolyacyladipaat-2 , Ubiquinone, Tocoferol, 3-O-Ethyl Ascorbic Acid , Albizia Julibrissin Bark Extract, Resveratrol, Darutoside, Allantoïne, Ammonium Acryloyldimethyltauraat/VP Copolymeer, Natriumhydroxide, Fenoxyethanol, Ethylhexylglycerine, Natriumbenzoaat. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112908

Specifieke referenties

ean13
5900116082752

AA Vita C Lift 50+...

€ 5,70
group_work Toestemming voor cookies