More 4 Care Snake Lift verstevigende oog- en ooglidcrème 35 ml

€ 9,80
Inclusief belasting

Snake Lift is een lijn cosmetica die rimpels helpt gladstrijken, de stevigheid en elasticiteit van de huid herstelt en deze een jonger uiterlijk geeft.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3

More 4 Care Snake Lift verstevigende Gladmakende oog- en ooglidcrème 35 ml

De cosmeticalijn Snake Lift omvat intensieve antirimpelproducten die gebaseerd zijn op innovatieve actieve ingrediënten en moderne technologieën.

De actieve ingrediënten in deze lijn zijn:

- 5 % SYNTM-AKE & SMOOTHING SYSTEEM: Het hoofdingrediënt, SYNTM-AKE (biomimetisch tripeptide), is een synthetisch neuropeptide dat de werking van addergif-toxine nabootst. Maakt de huid effectief glad, voorkomt verslapping en de vorming van nieuwe rimpels in het gezicht.

-LIC- ANTI AGE : Het is een mineraal aminozuurcomplex dat de diepere lagen van de opperhuid bereikt. Activeert regeneratieve en reparatiemechanismen, wat leidt tot verhoogde huidelasticiteit en hydratatie. Hierdoor worden rimpels minder zichtbaar en wordt de gezichtscontour opnieuw gevormd.

-VITAMINE E: Het is een antioxidant die vrije radicalen neutraliseert, de antirimpelwerking ondersteunt en de huid beschermt tegen collageenverlies.

-HYALURONZUUR: Dankzij de waterbindende eigenschappen hydrateert het de huid perfect, wat cruciaal is voor het behoud van de stevigheid en elasticiteit.

Snake Lift verstevigende en gladmakende crème is een product dat meer voordelen biedt dan gewone oog- en ooglidcrème. Dankzij de geavanceerde formule met 5% SYNTM-AKE & SMOOTHING SYSTEM technologie en microcarriers kunnen actieve stoffen effectief diep in de huid doordringen, wat zich vertaalt in:

-Verhoging van de stevigheid van de huid.

-Het modelleren van de oogcontour, waardoor een liftend effect ontstaat.

-Vermindering van de zichtbaarheid van rimpels.

-Verbetering van de huidskleur.

De effectiviteit van deze crème is bevestigd door klinische onderzoeken, waaruit bleek:

-9 1% intense hydratatie.

-89% merkbare verzachting van de huid.

-72% regeneratie en diepe reconstructie van de huid.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de crème elke ochtend en avond aan op de gereinigde huid rond de ogen en dep zachtjes met de vingertoppen.

SAMENSTELLING

Aqua , gehydrogeneerd polydecene, cetearylalcohol, myristylmyristaat, arachidylalcohol, betaïne, dibutyladipaat, butyrospermum parkii-boter, pentaerythrityltetraisostearaat, aluminiumzetmeeloctenylsuccinaat, isodecylneopentanoaat, behenylalcohol, glycerine, niacinamide, stearinezuur, Simmondsia Chinensis-zaadolie, pentyleen G lycol, S-mu-conotoxine CnIIIC-acetaat, dipeptide diaminobutyroylbenzylamidediacetaat, allantoïne, xanthaangom, natriumhyaluronaat, Prunus Amygdalus Dulcis-olie, Panthenol , ornithine HCL, carnosine, glycine, tocoferylacetaat, lecithine, histidine, lysine, Calcium , Magnesium Gluconaat, koperchloride, arachidylglucoside, natriumacrylaat/natriumacryloyldimethyltauraatcopolymeer, isohexadecaan, polysorbaat 80, hydroxyacetofenon, mangaanchloride, fenoxyethanol, ethylhexylglycerine. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112859
a lot

Specifieke referenties

ean13
5900116088648

More 4 Care Snake Lift...

€ 9,80
group_work Toestemming voor cookies