Seomou voedende, gouden ooglapjes 60 stuks

Seomou voedende, gouden ooglapjes 60 stuks

€ 8,20
Inclusief belasting
117394

Golden eye flakes zijn een uniek product dat intensieve verzorging en regeneratie biedt voor de gevoelige huid rond de ogen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

1
Aantal

Seomou voedende, gouden ooglapjes 60 stuks

Seomou voedende gouden oogvlokken zijn een uniek product dat intensieve verzorging en regeneratie biedt voor de gevoelige huid rond de ogen. Deze luxe vlokken zijn gedrenkt in goud en rijke voedingsstoffen die de huid diep hydrateren, voeden en verstevigen. Dankzij hen wordt uw huid stralender, gladder en jeugdiger en worden rimpels en donkere kringen onder de ogen verminderd.

Belangrijkste voordelen:

-Diepe hydratatie en voeding: Actieve ingrediënten hydrateren en voeden de huid intensief, waardoor de natuurlijke elasticiteit en zachtheid wordt hersteld.

- Verstevigend en regeneratie: Het goudgehalte helpt de huid te verstevigen en vermindert de tekenen van veroudering en vermoeidheid.

-Vermindering van donkere kringen en wallen: De pleisters verminderen effectief donkere kringen en wallen, waardoor de huid een gezond, uitgerust uiterlijk krijgt.

-Gebruiksgemak: handig aan te brengen, perfect voor gebruik in de spa thuis of voor de dagelijkse verzorging.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de pads aan op de huid onder de ogen, passend bij de contouren van de ogen. Laat het 15-20 minuten inwerken, zodat de ingrediënten in de huid kunnen trekken.

SAMENSTELLING

De volledige, actuele samenstelling van Inci staat altijd op de verpakking

117394
slechts een paar over

Specifieke referenties

Seomou voedende, gouden...

€ 8,20
group_work Cookie toestemming