LaQ Badbom Kers 120 g

€ 3,10
Inclusief belasting

Dompel jezelf onder in een luxueus bad met een handgemaakte bruisbal met kersengeur

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

LaQ Kersenbadbom 120 g

Deze unieke bath bomb is niet alleen een moment van ontspanning, ale ook een uitstekende verzorging voor je huid. De formule is verrijkt met sheaboter, zoete amandelolie en vitamine E, waardoor de huid zijdezacht aanvoelt en perfect gehydrateerd is, net als na het gebruik van een balsem. Het is niet alleen een aromatisch bad, maar ook intensieve verzorging. Niet alleen voor het ego lichaam - deze bruisbal kan ook worden gebruikt als element van de thuisverzorging van voeten en handen, waardoor ze een even mooi gevoel van gladheid en hydratatie krijgen.

Houd bij het gebruik van het product altijd rekening met een aantal voorzorgsmaatregelen:

Slik het product niet door. Vermijd contact met de ogen. Bij contact met de ogen onmiddellijk afspoelen met lauw water en een arts raadplegen. Gebruik de bal niet op een aangetaste huid of als u allergisch bent voor een van de ingrediënten. Als irritatie optreedt, stop dan onmiddellijk met het gebruik. Geniet van de geur en verzorging tijdens elk bad, geniet van een moment van ontspanning en zorg voor een gezonde uitstraling van uw huid.

HOE TE GEBRUIKEN

Haal de bal uit de beschermfolie en gooi hem in een badkuip gevuld met warm water

SAMENSTELLING

Natriumbicarbonaat, citroenzuur, polysorbaat 80, Prunus Amygdalus Dulcis-olie, Butyrospermum Parkii-boter, tocoferol, parfum, Cl 16035. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

112504
a lot

Specifieke referenties

ean13
5905669761994

LaQ Badbom Kers 120 g

€ 3,10
group_work Toestemming voor cookies