Yumi Baby AZS vochtinbrengende olie om verbindingen op te bouwen 100 ml

€ 6,90
Inclusief belasting

Droge massageolie kan een geweldig hulpmiddel zijn om de band met uw baby te versterken door middel van dagelijkse massage of gebruik tijdens het baden

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2

Yumi Baby AZS vochtinbrengende olie voor het opbouwen van verbindingen 100 ml

Droge massageolie blijkt een uitstekend product voor de dagelijkse verzorging van de tere huid van zuigelingen en kleine kinderen. Hier zijn enkele redenen waarom u het zou moeten proberen:

-Natuurlijke ingrediënten: De olie bestaat uit natuurlijke ingrediënten van plantaardige oorsprong, waardoor deze zacht en geschikt is voor de gevoelige babyhuid.

-Zoete amandelolie: het is een natuurlijk verzachtend middel dat helpt de juiste hydratatie van de huid te behouden. Bovendien elimineert het irritaties en heeft het een regenererend effect.

- Lijnzaadolie: Een rijke bron van vetzuren, creëert een beschermende laag op de huid die overmatige verdamping van water voorkomt, waardoor de huid gehydrateerd blijft.

-Olijfolie: bekend om zijn hydraterende en huidverzachtende eigenschappen, voegt het een extra beschermingslaag toe.

-Bosfruitolie: Aardbei, framboos en braambes hebben een hydraterende en regenererende werking en helpen de barrièrefunctie van de huid te herstellen.

-Vitamine E: Heeft een antioxiderende werking en beschermt de huid tegen de negatieve effecten van externe factoren en verouderingsprocessen.

-Hypoallergeen: het product is hypoallergeen, wat betekent dat het veilig is voor de gevoelige huid, inclusief kinderen met atopische dermatitis.

Aangename geur: De delicate geur van rabarber en appel maakt het gebruik van de olie aangenaam voor zowel ouder als kind.

Droge massageolie kan een geweldig hulpmiddel zijn om de band met uw baby te versterken door middel van dagelijkse massage of gebruik tijdens het baden. Het hydrateert en voedt en laat een aangename geur achter.

HOE TE GEBRUIKEN

Verwarm een kleine hoeveelheid olie in je handen. Breng vervolgens aan op de grondig gereinigde babyhuid en vermijd het luiergebied. Sluit het gebruik af met een massage van het lichaam van de baby.

SAMENSTELLING

Prunus Amygdalus Dulcis-olie, Olus-olie, isopropylmyristaat, Coco-Caprylaat/Capraat, Helianthus Annuus-zaadolie, Olea Europaea-schilolie, Olea Europaea-fruitolie, Linum Usitatissimum-zaadolie, tocoferol, Aloe Barbadensis-bladextract, Fragaria Ananassa-fruitextract, Rubus Fruticosus-fruitextract, Rubus Idaeus-fruitextract, parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112530
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902693168355

Yumi Baby AZS...

€ 6,90
group_work Toestemming voor cookies