YOPE Ultrazachte shampoo voor het wassen van kinderhaar 300 ml

€ 8,00
Inclusief belasting

Natuurlijke, ultrazachte shampoo speciaal gemaakt voor de gevoelige kinderhuid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Laatste items in voorraad

YOPE Ultrazachte shampoo voor het wassen van kinderhaar 300 ml

Natuurlijke, ultrazachte shampoo speciaal gemaakt voor de gevoelige kinderhuid. Deze shampoo heeft tot doel kleine sceptici ervan te overtuigen dat het wassen van je haar oké is. Er ontstaat een delicaat, mild schuim dat niet te snel afloopt, waardoor het gemakkelijk af te spoelen is. De shampoo is dermatologisch getest, irriteert de ogen niet en is zacht voor de huid, waardoor het niet prikt in de ogen. Bovendien moedigt een schattige teddybeer op de verpakking kinderen aan om hem regelmatig te gebruiken.

De belangrijkste actieve ingrediënten van deze shampoo zijn:

-Natuurlijk complex van actieve ingrediënten Vegequat: Het is gemaakt op basis van tarweproteïnen en verzorgt de gevoelige huid van de baby en versterkt de natuurlijke beschermende barrière.

-Inuline en aloë-sap: deze ingrediënten kalmeren en hydrateren intensief de hoofdhuid en het haar over de gehele lengte.

-Sorbitol: hydrateert bovendien het haar.

-Murumuru boter: Beschermt het haar tegen de negatieve effecten van externe factoren.

-Soja- en maretakextract: Verzacht hoofdhuidirritaties.

Deze shampoo is bedoeld voor kinderen vanaf 3 jaar. Het helpt een schoon, gezond hoofd te behouden en maakt het wassen van haar een plezier voor kinderen. Na het wassen van uw haar is het ook aan te raden om een conditioner te gebruiken in de handige spray "Easy Comb", waardoor u uw haar gemakkelijker kunt kammen en de conditie ervan kunt verzorgen.

HOE TE GEBRUIKEN

Shampoo bedoeld voor kinderen vanaf 3 jaar. Breng een beetje van de cosmetica aan op natte handen, verdeel het over de hoofdhuid en het haar tot er schuim ontstaat, spoel grondig af met water.

SAMENSTELLING

Aqua , Natriumcocoamfoacetaat, Dinatriumcocoylglutamaat, Cocamidopropylbetaïne, Citroenzuur, Aloe Barbadensis- Juice , Caprylyl/Caprylglucoside, Sorbitol, Lactobacillus/Arundinaria Gigantea Fermentfiltraat, Inuline, Gluconolacton, Levulinezuur, Cocodimonium Hydroxypropyl Gehydrolyseerd Tarwe-eiwit, Natriumchloride, Natrium Astrocaryum Murumuruate, Glycerine, Natriumlevulinaat, Panthenol , Mlasses, PropaNiol, Leuconostoc/Radijswortelfermentfilter, Saccharomyces/Viscum Album (Maretak) Fermentextract, Oryza sativa (rijst) leesextract, Lactobacillus Act, Saccharomyces/Imperata cylindrica root Ferment Extract, Natriumgluconaat, parfum, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

113982
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5900168907669

YOPE Ultrazachte shampoo...

€ 8,00
group_work Toestemming voor cookies