Linomag Badolie voor kinderen en baby's 400 ml

€ 6,80
Inclusief belasting

De vochtinbrengende badolie is bedoeld voor de verzorging van kinderen en zuigelingen vanaf 1 maand

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Linomag Badolie voor kinderen en baby's 400 ml

De vochtinbrengende badolie is bedoeld voor de verzorging van kinderen en zuigelingen vanaf 1 maand. Hier zijn de belangrijkste indicaties en eigenschappen van dit product:

- Oliën, voedt en hydrateert de huid: Deze olie bevat ingrediënten die de gevoelige huid van kinderen en baby's helpen hydrateren en smeren. Lijnzaadolie is rijk aan essentiële vetzuren, waaronder omega-3- en omega-6-zuren, die een belangrijke rol spelen bij het behoud van de gezondheid van de huid.

- Verzacht irritatie, ontstekingen en huidlaesies veroorzaakt door allergieën: De samenstelling van de olie, inclusief natuurlijk kamille-extract, kan irritatie, ontstekingen en huidlaesies helpen verzachten die bij kinderen kunnen optreden als gevolg van allergieën of andere factoren.

-Versnelt de regeneratie van de opperhuid: De olie ondersteunt het natuurlijke regeneratieproces van de opperhuid, wat gunstig kan zijn bij kleine huidbeschadigingen of huiduitslag.

-Maakt de huid glad en elastisch: Regelmatig gebruik van badolie kan de elasticiteit en gladheid van de huid van uw baby helpen verbeteren.

Dit is een product dat speciaal is gemaakt voor de gevoelige huid van baby's en kinderen, dus het moet veilig en zacht zijn. Het wordt echter altijd aanbevolen om op een klein stukje huid te testen om er zeker van te zijn dat er geen overgevoeligheid of allergische reacties zijn. Voor meer gedetailleerde informatie over het gebruik van deze olie is het altijd de moeite waard om een kinderarts of een arts te raadplegen die gespecialiseerd is in de zorg voor kinderen.

HOE TE GEBRUIKEN

Voeg de olie toe aan het bad

SAMENSTELLING

Paraffinum Liquidum, C12-C13 Pareth-3, Chamomilla Recutita, Linum Usitatissimum zaadolie, parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

114191
a lot

Specifieke referenties

ean13
5900558001762

Linomag Badolie voor...

€ 6,80
group_work Toestemming voor cookies