Dzidziuś beschermende crème hypoallergeen voor alle weersomstandigheden 100 ml

€ 6,30
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

familie :'Nunito Sans', schreefloos;font-size:14px;background-color:#ffffff;">

Product beschrijving

De ultra-delicate all-weather beschermende crème voor baby's en kinderen van Dzidziuś is geschikt voor gebruik vanaf de eerste levensdagen. Het beschermt tegen natuurlijke externe factoren zoals wind, kou, droge lucht en zonlicht. Ontworpen voor de dagelijkse verzorging van de gevoelige babyhuid. Helpt irritaties te kalmeren, voedt de huid door middel van goede hydratatie en smering. Lanoline bootst en versterkt de lipidefuncties van de epidermis na, wat een ideale omgeving creëert voor wondgenezing en ontsteking. pH-vriendelijk voor de babyhuid. Natuurlijke UV-barrière.

Sollicitatie

Verzorging en bescherming van de huid van baby's en kinderen vanaf de eerste levensdagen; gevoelige en geïrriteerde huid.

Gebruik

Breng een kleine hoeveelheid van de crème gelijkmatig aan op de delen van de huid die zijn blootgesteld aan externe factoren. Herhaal de toepassing meerdere keren per dag.

Ingrediënten (INCI)

Aqua , Prunus Amygdalus Dulcis-olie, Zinkoxide, Coco-Caprylaat, Lanoline, Helianthus Annuus Seed Cera, Glycerine, Polyglyceryl-3 Diisostearate, PEG-30, Dipolyhydroxystearate, Helianthus Annuus Seed Oil (zonnebloemolie), Bellis Perennis Flower Extract (madeliefjesextract ), Panthenol ( pantenol ), fenoxyethanol, ethylhexylglycerine, Magnesium , parfum

02413

Specifieke referenties

Dzidziuś beschermende crème...

€ 6,30
group_work Toestemming voor cookies