AA Mommy prebiotische gel voor intieme hygiëne 300 ml

€ 5,70
Inclusief belasting

Prebiotische gel voor dagelijkse intieme hygiëne is een speciaal ontwikkelde cosmetica voor zwangere vrouwen, na de bevalling en tijdens het geven van borstvoeding.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

AA Mommy prebioticum Intieme hygiënegel 300 ml

Prebiotische gel voor dagelijkse intieme hygiëne is een speciaal ontwikkelde cosmetica voor zwangere vrouwen, na de bevalling en tijdens het geven van borstvoeding. Dit delicate product reinigt op milde wijze en zorgt voor een optimale hydratatie, terwijl het de natuurlijke microflora ondersteunt. Ontwikkeld in samenwerking met specialisten in gynaecologie, dermatologie en allergologie.

Wat onderscheidt dit product?

-Het heeft klinische onderzoeken ondergaan waarbij mensen met allergische huidziekten en zwangere vrouwen betrokken waren.

-De formule met melkzuur helpt de juiste pH van intieme plekken te behouden.

-Ondersteunt het microbioom dankzij het gehalte aan natuurlijke pre- en probiotica.

-Het heeft een hydraterende en verzachtende werking dankzij de verzorgende eigenschappen van katoenzaadolie, allantoïne en D-panthenol.

-Antischimmelbescherming - een speciaal complex van ingrediënten voorkomt de groei van micro-organismen en vermindert het ongemak veroorzaakt door jeuk en droogheid.

-Bevat geen kleurstoffen of geurstoffen.

-Het heeft een fysiologische pH, die consistent is met de natuurlijke pH van het intieme gebied.

HOE TE GEBRUIKEN

Was de uitwendige intieme delen van het lichaam met een kleine hoeveelheid gel en spoel vervolgens grondig af met water.

SAMENSTELLING

Aqua , Lauryl Glucoside, Cocamidopropyl Betaïne, Glycerine, Melkzuur, Lactobacillus Ferment, Natriumcaproyl/Lauroyl Lactylaat, Inuline, Alfa-Glucaan Oligosaccharide, Triethylcitraat, Panthenol , Allantoïne, Gossypium Herbaceum Zaadextract, Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112944
a lot

Specifieke referenties

ean13
5900116081540

AA Mommy prebiotische gel...

€ 5,70
group_work Toestemming voor cookies