Nacomi Gentelman anti-acne matterende gezichtscrème voor mannen 50 ml

€ 9,20
Inclusief belasting

Anti-acne gezichtscrème voor mannen is een effectieve oplossing voor de huid die gevoelig is voor dzik en overmatige talgproductie.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Nacomi Gentelman anti-acne matterende gezichtscrème voor mannen 50 ml

Anti-acne gezichtscrème voor mannen is een effectieve oplossing voor de huid die gevoelig is voor dzik en overmatige talgproductie. De belangrijkste ingrediënten en hun voordelen zijn:

-Salicylzuur: Vermindert de talgproductie, ontstopt de poriën en voorkomt glans van de huid. Het heeft ontstekingsremmende en antibacteriële eigenschappen, die acne helpen bestrijden.

-Nordic Pine Extract: Heeft ontstekingsremmende en antioxiderende eigenschappen, ondersteunt het gezonde uiterlijk van de huid en beschermt deze tegen de schadelijke effecten van vrije radicalen.

-Polysaccharide met hoog molecuulgewicht: kalmeert de huid onmiddellijk en maakt deze zacht en zijdeachtig. Het helpt irritaties te verzachten en stimuleert de regeneratie van de opperhuid.

-Jojoba-olie en druivenpitolie: zorgen voor een diepe hydratatie en voeding van de huid, reguleren de talgproductie en beschermen tegen de schadelijke effecten van vrije radicalen.

-Glycerine, betaïne, trehalose: Hydrateert de huid diep en versterkt de natuurlijke beschermende barrière.

-Allantoïne en panthenol : ze verzachten irritaties en versnellen de genezing van de huid, waardoor ze er gezond blijven uitzien.

-Niacinamide: bestrijdt puistjes en acne, reinigt de poriën, kalmeert roodheid en ontstekingen.

Dankzij de uitgebalanceerde formule vermindert de crème huidonvolkomenheden, ontstopt de poriën, zorgt voor een matte finish en voorkomt acne, waardoor de huid langdurig fris en gehydrateerd blijft. Regelmatig gebruik helpt het evenwicht van de huid te behouden door overtollig talg en onzuiverheden te verwijderen. Bovendien is de kenmerkende mannelijke geur een perfecte aanvulling op de dagelijkse verzorging.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid crème aan op de grondig gereinigde en droge gezichtshuid en masseer zachtjes. Vermijd contact met de ogen. Product voor uitwendig gebruik.

SAMENSTELLING

Aqua , Vitis Vinifera Zaadolie, Niacinamide, Dicaprylylether, Trehalose, Glycerine, Glycerylstearaat, Panthenol, Cetearylalcohol, Betaïne, Polyglyceryl-6 Palmitaat/Succinaat, Propaandiol, Sorbitol, Simmondsia Chinensis Zaadolie, Tocoferylacetaat, Pinus Sylvestris Bladextract, Amylopectine, Inuline, Fructose, Glucose, Tocoferol, Allantoïne, Dextrine, Maltodextrine, Polydextrose, Zea Mays-zetmeel, Tetranatriumglutamaatdiacetaat, Parfum, Biosacharide Gum-1, Cellulose, Cellulosegom, Xanthaangom, Citroenzuur, Salicylzuur, Kaliumsorbaat, Natriumbenzoaat, natriumhydroxide, cumarine, hexylkaneel, linalool. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115997
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902539720662

Nacomi Gentelman anti-acne...

€ 9,20
group_work Toestemming voor cookies