Mydlarnia Cztery Szpaki natuurlijke deodorantcrème Ceder en Patchouli met Diatomeeënaarde 60 ml

€ 11,10
Inclusief belasting

Crèmedeodorant is een natuurlijk alternatief voor anti-transpirant

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2
Niet op voorraad

Mydlarnia Cztery Szpaki natuurlijke deodorantcrème Ceder en Patchouli met Diatomeeënaarde 60 ml

Crèmedeodorant is een natuurlijk alternatief voor anti-transpirant, absorbeert effectief vocht, elimineert onaangename geuren en geeft een gevoel van comfort. Het doet dit echter op een natuurvriendelijke manier, zonder het natuurlijke zweetproces van het lichaam te blokkeren. Deze deodorant bevat absorberende middelen zoals zuiveringszout, arrowroot, diatomeeënaarde en porseleinaarde om zweet te helpen absorberen. Tegelijkertijd verzorgt het de gevoelige huid onder de armen en voorziet het van voeding en hydratatie. De geurcompositie van ceder, patchouli en lavendel is verfrissend en houtachtig, perfect voor liefhebbers van deze aroma's. De crèmedeodorant is zeer efficiënt en de pot gaat ongeveer 4 maanden mee. De samenstelling is gebaseerd op aardappelzetmeel, pijlwortel, witte klei, diatomeeënaarde en magnesiumcarbonaat, die worden gekenmerkt door een hoog vermogen om zweet te absorberen. Daarnaast bevat het sheaboter en oliën zoals kokosolie, rijstolie en teunisbloemolie, die de huid onder de armen verzachten, hydrateren en verbeteren. Vitamine E helpt irritatie en roodheid te verminderen en zorgt ook voor een gladmakend effect op de huid. Deze deodorant is de perfecte combinatie van huidverzorging en bescherming tegen ongewenst zweet en geur.

HOE TE GEBRUIKEN

Masseer een kleine hoeveelheid van het product met uw hand of spatel. Laat de aangebrachte crème drogen/absorberen voordat u zich aankleedt.

SAMENSTELLING

Natriumbicarbonaat, Butyrospermum Parkii-boter, Solanum Tuberosum-zetmeel, Arrowroot Arundinacea-wortelpoeder, Cocos Nucifera-olie, glycerine, kaolien, capryl-/caprinetriglyceride, diatomeeënaarde, Oenothera Biennis-olie, Oryza Sativa- Earth , Cetylalcohol, Magnesium , Cupressus Funebris Wood , Pogostemon Cablin-bladolie, Lavandula Angustifolia-olie, Tocoferol, Linalool*, Geraniol*. *bestanddelen van natuurlijke etherische oliën De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

114171

Specifieke referenties

ean13
5903641983143

Mydlarnia Cztery Szpaki...

€ 11,10
group_work Toestemming voor cookies