Balea Ontharingscrème 125 ml

€ 3,10
Inclusief belasting

Ontharingscrème verrijkt met zonneolie, sheaboter

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

Balea Ontharingscrème 125 ml

Verrijkt met zonnebloemolie, karitéboter, zijde- en lotusextracten, verwijdert deze ontharingscrème gemakkelijk en veilig lichaamshaar en zorgt voor een mooie, gladde huid. Deze ontharingscrème is zelfs geschikt voor de gevoelige huid. Huidtolerantie is bevestigd in dermatologische tests, wat betekent dat u het veilig kunt gebruiken zonder u zorgen te hoeven maken over irritatie of onaangename reacties.De formule met zonneolie, sheaboter, zijde en lotus-extract werkt zacht en verwijdert effectief haar. De huid is na gebruik van de crème glad en voelt zacht aan. De ontharingscrème kan door zowel mannen als vrouwen worden gebruikt en is daarom bedoeld voor beide geslachten. Het is een veelzijdig product dat op verschillende delen van het lichaam kan worden gebruikt en kan worden aangepast aan uw behoeften. Kortom, de ontharingscrème met zonneolie, karitéboter, zijde en lotusextracten zorgt voor een gemakkelijke en veilige ontharing en verzorgt tegelijkertijd de tere en gevoelige huid. Huidtolerantie is dermatologisch bevestigd, wat de veilige werking nog eens benadrukt.

HOE TE GEBRUIKEN

Was het te verwijderen gebied voor elk gebruik. Voor elk gebruik raden we aan om te testen op een klein deel van de huid in het ontharingsgebied. Als er na 24 uur geen irritatie optreedt, kan de ontharingscrème zonder angst worden gebruikt. Breng Balea Removal Cream aan met de meegeleverde spatel zodat het te verwijderen haar volledig bedekt is. De werkingsduur is afhankelijk van het type huid en haar, ca. 5 minuten tot maximaal 10 minuten laten inwerken. De inschakelduur mag niet langer zijn dan 10 minuten. Test na ca. 5 minuten met een spatel op een klein stukje van de huid of het haar al is opgelost. Als het haar niet uitvalt, wacht dan nog een minuut en test het met korte tussenpozen. Maak het haar iets los, verwijder de restanten van de crème met een spatel en spoel de huid grondig af met warm water zonder zeep.

SAMENSTELLING

Aqua , Cetearylalcohol, Isopropylmyristaat, Waterstofperoxide, Glycerine, Cetearylethylhexanoaat, Stearinezuur, Ceteareth-12, Cethylalcohol, Aloe Barbadensis- Juice , Calendula Officinalis-bloemextract, Chamomilla Recutita-bloemextract, Tocoferol, Helianthus Annuus Zaadolie, Melkzuur , Fosforzuur, Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat, ParfumHuidige samenstelling vermeld op de productverpakking

111682

Specifieke referenties

ean13
4058172244643

Balea Ontharingscrème 125 ml

€ 3,10
group_work Toestemming voor cookies