Gillette Woman Satin Care Sensitive Scheergel Aloe Vera 200 ml

€ 3,80
Inclusief belasting

De gelformule verzacht de huid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Gillette Woman Satin Care Sensitive Scheergel Aloe Vera 200 ml

Care Sensitive Skin-scheergel is de perfecte keuze. Wanneer de gel op een natte huid wordt aangebracht, verandert hij in een zijdezacht schuim dat het scheren vergemakkelijkt en de huid beschermt tegen snijwonden. De gelformule verzacht de huid voor zijdezachte resultaten. Bovendien is de scheergel speciaal ontwikkeld om aan de behoeften van de gevoelige huid te voldoen. Bovendien heeft het een delicate geur die plezier zal toevoegen tijdens het scheren. Door voor deze scheergel te kiezen, weet je zeker dat je huid goed wordt verzorgd en beschermd.

HOE TE GEBRUIKEN

De gel moet vóór het scheren op een natte huid worden aangebracht en opgeschuimd. Als er na het scheren resten op de huid achterblijven, spoel deze dan af met water

SAMENSTELLING

Aqua , palmitinezuur, triethanolamine, isopentaan, glyceryloleaat, stearinezuur, isobutaan, sorbitol, hydroxyethylcellulose, parfum, peg-90m, peg-23m, myristinezuur, bht, linalool, laurinezuur, benzylsalicylaat, silica, aloe barbadensis juice , ci 42090. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

111951

Specifieke referenties

ean13
7702018015689

Gillette Woman Satin Care...

€ 3,80
group_work Toestemming voor cookies