Bielenda Water Balance Intensief hydraterende gezichtstoner-mist 200 ml

€ 5,30
Inclusief belasting

Tonic in de vorm van een delicate mist

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
15

Bielenda Water Balance intensief hydraterende tonic-mist voor het gezicht

Tonic in de vorm van een delicate nevel, bedoeld voor de verzorging en verfrissing van de droge, slecht gehydrateerde, vochtarme en doffe huid. Het bevat een ware bom aan actieve ingrediënten die gericht zijn op het verbeteren van de hydratatie van de huid. De tonic hydrateert, verfrist en verzorgt de opperhuid perfect, verbetert de hydratatie, herstelt de glans en uitstraling

HOE TE GEBRUIKEN

Spray de tonic direct op het gereinigde gezicht vanaf een afstand van ca. 20 cm of spray op een wattenschijfje en breng het vervolgens aan op het gezicht, vermijd daarbij de oogcontouren. Laten absorberen. Als de vloeistof in de ogen komt, spoel ze dan uit met lauw water.

SAMENSTELLING

Aqua (water), natriumlactaat, glycerine, betaïne, Saccharomyces/gerstzaadfermentfiltraat, Hyaluronic Acid , natriumhyaluroante, polyglutaminezuur, minerale zouten, butyleenglycol, polysorbaat 20, melkzuur, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, benzylalcohol, fenoxyethanol , Ethylhexylglycerine, Parfum (Geur), Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.

Houd er rekening mee dat de lijst met ingrediënten kan variëren, afhankelijk van de productserie. De meest actuele lijst vindt u op de productverpakking.

107564
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902169049331

Bielenda Water Balance...

€ 5,30
group_work Toestemming voor cookies