Eveline Epil mild Crème voor uitgebreide ontharing van gezicht, lichaam en bikinilijn 125 ml

€ 3,40
Inclusief belasting

Zelfs geschikt voor de gevoelige huid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3
Laatste items in voorraad

Eveline Epil milde crème voor uitgebreide ontharing van gezicht, lichaam en bikini 125 ml

Ontharingscrème is een uniek product dat het haar effectief verwijdert en de hergroei ervan vertraagt. Dankzij de unieke formule zorgt het voor een langdurig ontharingseffect. De crème is gemaakt met de kwetsbaarheid van de huid in gedachten, wat betekent dat hij veel minder chemicaliën bevat, waardoor hij veilig is voor alle huidtypes, zelfs de gevoelige. Naast het pijnloos verwijderen van ongewenst haar, is de crème verrijkt met ceramiden en rozenextract, die de huid regenereren en hydrateren, waardoor deze glad en zijdezacht blijft. Dit veelzijdige product is geschikt voor het ontharen van gezicht, lichaam en bikinilijn.

Voordelen:

-Zelfs geschikt voor de gevoelige huid

-Verwijdert haar effectief en pijnloos

-Vertraagt het proces van hergroei

-Actieve ingrediënten voeden de huid

-Zorgt voor hydratatie en regeneratie

- Geschikt voor het ontharen van gezicht, lichaam en bikinilijn

HOE TE GEBRUIKEN

Verdeel de cosmetica gelijkmatig met een spatel. Laat maximaal 10 minuten op de huid zitten. Verwijder de crème tegen de richting van de richting in met een spatel. Spoel de huid af met alleen warm water en droog hem af. Voer vóór het eerste gebruik een allergietest uit.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), cetearylalcohol, thioglycolzuur, Calcium , Ceteareth-20, kaliumhydroxide, paraffinum liquidum, glycerine, glycerylstearaat SE, parfum (geur), Rosa Damascena-bloemolie, Larrea Divaricata-extract, Rosa Gallica-bloemextract, Ceramide NP, Ceramide AP. Ceramide EOP, fytosfingosine, natriumhyaluronaat, tocoferol, natriumlauroyllactylaat, lecithine, ascorbinezuur, fenoxyethanol, ethylhexylglycerine, kaliumsorbaat, natriummetabisulfiet, sorbinezuur, butyleenglycol, cholesterol, xanthaangom, carbomeer, natriumcitraat, citroenzuur, citronellol, Geraniol, Hydroxycitronellal, Hexyl Cinnamal. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112338
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5903416047698

Eveline Epil mild Crème...

€ 3,40
group_work Toestemming voor cookies