Claresa Easy On The Eye nauwkeurige eyeliner-pen /01/ Black is zwart 1 g

€ 7,90
Inclusief belasting

EASY ON THE EYE is een eyeliner gemaakt voor unieke taken!

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

Claresa Easy On The Eye nauwkeurige eyeliner-pen /01/ Black is zwart 1 g

EASY ON THE EYE is een eyeliner gemaakt voor unieke taken! De extreem dunne, ultra en flexibele penseelpunt maakt het mogelijk om vanaf de eerste streek een perfecte lijn te creëren. Dit product is perfect voor zowel professionals als voor degenen die net aan hun avontuur met eyeliner beginnen. De intens gepigmenteerde, zwarte EASY ON THE EYE-formule garandeert een langdurig make-upeffect, waardoor je de hele dag kunt genieten van je droomlook. De eyeliner volgt al uw ideeën voor een lijn, of het nu gaat om een delicate, romantische styling, een expressieve "cat eye" of artistieke make-up.

HOE TE GEBRUIKEN

Begin met het tekenen van een lijn vanuit het midden van het bovenste ooglid naar buiten en markeer vervolgens de binnenhoek van het oog. Open je oog en trek, terwijl je recht vooruit kijkt, een lijn richting je slaap.

SAMENSTELLING

Aqua , Acrylaten Copolymeer, Propaandiol, Styreen/Acrylaten Copolymeer, Fenoxyethanol, 1,2-Hexaandiol, Ethylhexylglycerine, Natriumdehydroacetaat, Caprylyl Glycol, CI 77266. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking

115216
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5903819803754

Claresa Easy On The Eye...

€ 7,90
group_work Toestemming voor cookies