Bioderma Sensibio DS+ Milde Reinigende Gezichtsgel 200 ml

€ 21,60
Inclusief belasting

Een zachte reinigingsgel speciaal ontwikkeld voor de huid die gevoelig is voor seborrheisch eczeem

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

Bioderma Sensibio DS+ Milde Reinigende Gezichtsgel 200 ml

Bioderma Sensibio DS+ Gel is een delicate reinigingsgel speciaal gemaakt voor de huid die gevoelig is voor seborrheisch dermatitis. Het werkt effectief door roodheid en schilfers te verminderen, terwijl het de ontwikkeling van Malassezia-gist beperkt, een van de factoren die deze huidaandoening verergert. Het product richt zich op het reinigen van de huid en helpt problemen die verband houden met seborroïsche ontstekingen te elimineren. Het maakt gebruik van het gepatenteerde natuurlijke DAF™-complex, dat de natuurlijke tolerantiedrempel van de huid versterkt. Zonder toevoeging van zeep en geurstoffen is het zacht en geschikt voor de gevoelige en geïrriteerde huid. Sensibio DS+ Gel is een innovatieve oplossing die de symptomen van seborrheisch dermatitis helpt verlichten en de huid effectieve verzorging biedt.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de gel 1 tot 2 keer per dag aan op een vochtige huid. Masseer tot schuim ontstaat, vermijd het gebied rond de ogen. Grondig spoelen.

SAMENSTELLING

Aqua / Water / Eau, Natriumlaurethsulfaat, Coco-Betaïne, Natriumlauroylsarcosinaat, Mannitol, Xylitol, Rhamnose, Fructo-oligosacchariden, Laminaria Ochroleuca-extract, Zinkgluconaat, PEG-90 glycerylisostearaat, Natriumchloride, Coco-Glucoside, Glyceryloleaat, Caprylol Glycine, decyleenglycol, capryl/caprinezuurtriglyceride, Laureth-2, ammoniumglycyrrhizaat, lysineazelaat, pyridoxine HCL, undecylalcohol, citroenzuur, dinatrium-EDTA, natriumhydroxide, BI 422v6. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114773
just a few left

Specifieke referenties

ean13
3701129807729

Bioderma Sensibio DS+ Milde...

€ 21,60
group_work Toestemming voor cookies