Uzdrovisco plantactief reinigend gezichtsschuim voor een mooie teint Violet 150 ml

€ 10,60
Inclusief belasting

Het schuim verwijdert zacht en effectief onzuiverheden van het huidoppervlak en zorgt voor reiniging

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Laatste items in voorraad

Uzdrovisco plantactief reinigend gezichtsschuim voor een mooie teint Violet 150 ml

Plant-Active Cleansing and Soothing Foam is een product dat uitgebreide huidverzorging biedt. Dit zijn de belangrijkste eigenschappen en ingrediënten van dit product:

Actie:

-Verwijdering van onzuiverheden: het schuim verwijdert zacht en effectief onzuiverheden van het huidoppervlak en zorgt voor reiniging.

-Verwijderen van dagelijkse make-up: Het is effectief bij het verwijderen van dagelijkse make-up, waardoor een effectieve reiniging van de huid mogelijk is.

-Hydraterend, verzachtend, verzachtend: dankzij actieve ingrediënten hydrateert, kalmeert, verzacht het schuim tegelijkertijd en voorkomt het huidonvolkomenheden.

-Cloud Feel: Het product zorgt voor een aangenaam "wolk"-gevoel tijdens gebruik, wat het reinigingsproces comfortabeler maakt.

Actieve ingrediënten:

-100% verse viooltjes- en toortsinfusie: bevat gepatenteerde "gouden" verhoudingen van kruiden, ondersteunt de regeneratie van de epidermis, vermindert ontstekingen en hydrateert.

-4D-hyaluronzuur: het heeft zuurmoleculen in vier maten, die op verschillende niveaus van de huid inwerken. Hydrateert, verzacht en maakt glad.

-Violetextract: heeft "fytotherapeutische" eigenschappen en gaat onvolkomenheden en ontstekingen tegen. Rijk aan salicylaten, vochtinbrengende suikers, vitamines, antioxiderende tannines en flavonoïden.

- Fito -Washing: Zachtjes reinigende plantenglucosiden en hersmerende ingrediënten, waardoor de huid fris, glad en zacht blijft.

Dankzij deze ingrediënten en eigenschappen is het Plant Active-schuim een uitgebreide reinigings- en huidverzorgingsformule.

HOE TE GEBRUIKEN

Verdeel een kleine hoeveelheid schuim met cirkelvormige bewegingen op de vochtige gezichtshuid. Het schuim is ook geschikt voor het reinigen van de ogen. Spoel af met lauw water. Gebruik 's ochtends en 's avonds.

SAMENSTELLING

Aqua , Coco Glucoside, Natrium Lauroyl Sarcosinaat, Glycerine, Natrium Lauryl Glucose Carboxylaat, Lauryl Glucoside, Glyceryl Oleaat, Gehydrogeneerde Palm Glyceriden Citraat, Verbascum Thapsus Bloem, Viola Tricolor Bloem, Altviool Driekleuren Extract, Natriumhyaluronaat Crosspolymeer, Natriumhyaluronaat, Natrium Geacetyleerd Hyaluronaat, Gehydrolyseerd natriumhyaluronaat, maltooligosylglucoside, gehydrogeneerd zetmeelhydrolysaat, heptylglucoside, natriumbenzoaat, sorbinezuur, natriumcitraat, citroenzuur, tocoferol, pentyleenglycol, butyleenglycol, ethylhexylglycerine, melkzuur, natriummetabisulfiet, parfuminfusie van Viola Tricolor-bloem en Verbascum Thapsus-bloem. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115427
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5903178701203

Uzdrovisco plantactief...

€ 10,60
group_work Toestemming voor cookies