LaQ Kit Kocica Piwonia Shower Gel 500 ml + Face Wash Mousse 100 ml + Face Butter 50 ml + Scrub 200 ml

€ 28,60
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2
Niet op voorraad

BESCHRIJVING

Een set van onze natuurlijke cosmetica in een decoratieve doos met venster.

De gel weerspiegelt alle gezichten van de vrouwelijke natuur - sensualiteit, wildheid, mysterie, sex-appeal en elegantie. Voor sterke en vastberaden vrouwen die weten wat ze waard zijn en hun sterke punten kunnen gebruiken!

De gel ruikt naar een vleugje exclusief parfum, gecombineerd met de geur van luxe van een paar momenten alleen voor jezelf. De gel is op basis van milde wasstoffen van plantaardige oorsprong. De toevoeging van een complex van hydraterende ingrediënten, incl. ureum, vitamine B3, melkzuur en inositol, hydrateert en versterkt de beschermende barrière van de huid. Pioenroosextract maakt het haar perfect getonifieerd en gevoed.

Mousse

Het effect van een frisse, gereinigde en gladde huid!

  • Reinigt zacht

  • Hydrateert perfect

  • Bevat sheaboter

  • Het verstoort de natuurlijke pH van de huid niet

  • Bevat milde wasmiddelen

Natuurlijke gezichtsboter met de geur van sensueel parfum bevat de rijkdom aan karitéboter, hennepolie, frambozenzaadolie, watermeloenolie en vitamine E die je huid op elk moment van het jaar regenereren. De toevoeging van een hydraterend complex met b.v. allantoïne, pantenol , Copaiba-lotion en olijfolie versterken de beschermende barrière van de huid, waardoor deze perfect gehydrateerd en gevoed wordt. Perfect voor skiën, na het zonnebaden i do de dagelijkse verzorging van alle huidtypes. GEBRUIKSAANWIJZING: Aanbrengen op een vochtige huid en inmasseren. Alleen voor uitwendig gebruik. Niet voor consumptie. Bewaar op een droge en koele plaats.

schrobben

Zelfs diament moet gepoetst worden. Daarom hebben we voor jou een super peeling gecreëerd in een lichte, perfect schuimende mousse. Bruine suiker verwijdert dode huidcellen en maakt je huid perfect glad. Delicate wasmiddelen zullen het perfect reinigen. Karitéboter, plantaardige glycerine, vochtinbrengende extracten van vlas, havervlokken en rijstmelk zorgen ervoor dat het niet uitdroogt. Om het verstevigende en anti-cellulite effect van de peeling te versterken, hebben we extracten van groene koffie, kaneel, gember en paprika toegevoegd. Het resultaat is een perfect gereinigde, gladde, heerlijk geurende huid, klaar voor verdere verwennerij.

104102

Specifieke referenties

ean13
5902730836612

LaQ Kit Kocica Piwonia...

€ 28,60
group_work Toestemming voor cookies