Apis Himalayan Set Gezichtsreinigingsschuim 150 ml + Booster 100 ml

€ 15,60
Inclusief belasting

De set is een perfect cadeau voor degenen die hun huid willen hydrateren en voeden en willen genieten van een stralend uiterlijk.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

De giftset bestaat uit hoogwaardige cosmetische producten die een gunstig effect hebben op uw huid. Dit is inbegrepen:

Himalayan Water - Micellair gezichtsreinigingsschuim (150 ml): Dit micellaire gezichtsreinigings- en make-upverwijderingsschuim zorgt voor een langdurig gevoel van frisheid en effectieve reiniging van de huid. Dankzij de aanwezigheid van micellen verwijdert het grondig onzuiverheden en make-upresten, zonder een trekkerig gevoel achter te laten. Het hoge gehalte aan extreem zuiver water uit bronnen in de Himalaya helpt de huid te regenereren, hydrateert deze diep, kalmeert haar en laat haar stralend en uitgerust achter.

Himalayan Booster - Moisturizing Milky Booster (100 ml): Deze vochtinbrengende milky booster met een lichte consistentie in de vorm van mist combineert de eigenschappen van een tonic en serum . Dankzij de ultralichte formule kan het als make-upbasis worden gebruikt. Het bevat mineraalrijk water uit bronnen in de Himalaya, dat zorgt voor langdurige hydratatie en de vermoeide huid helpt troost en glans terug te krijgen. Ashwagandha-extract helpt tekenen van vermoeidheid te elimineren, en het hoge gehalte aan hennepolie voedt de opperhuid effectief en beschermt deze tegen uitdrogen.

114221

Specifieke referenties

ean13
5901810050306

Apis Himalayan Set...

€ 15,60
group_work Toestemming voor cookies