Fluff Gift Set Cozy Evening Bodylotion + Linen Mist

€ 10,81
Inclusief belasting Laagste prijs binnen 30 dagen vóór de promotie: € 10,60

cadeauset

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3
Niet op voorraad

Fluff Gift Set Cozy Evening Bodylotion + Linen Mist

Trakteer uzelf of een geliefde op een unieke set cosmetica. In de set vind je:

Sinaasappel en kaneel bodylotion 150ml

Een dikke, romige bodylotion met een diep hydraterende werking en een heerlijke geur. De geur van sinaasappel met kaneel brengt je in de magische sfeer van kerst. De balsem bevat superfoodingrediënten - aloë vera-sap en amandelolie - die zorgen voor een goede hydratatie van de huid, waardoor deze fluweelzacht wordt.

Lichaams- en beddengoedmist met de geur van sinaasappel en kaneel 100ml

Laat u meeslepen door de sfeer van Kerstmis met een aromatische mist die uw zintuigen en lichaam zal kalmeren. Het heerlijke aroma van sinaasappel met kaneel omhult je zintuigen en brengt je in een goed humeur. Kokoswater verbetert de stevigheid en elasticiteit van de huid. Haverextract ondersteunt de lipidenbarrière, waardoor het beschermt tegen vochtverlies. Het maakt de huid gehydrateerd en voelt glad aan. Maansteenextract reinigt en regenereert het en helpt de jeugdige eigenschappen te behouden.

HOE TE GEBRUIKEN

Cinnamon Orange Body Lotion: masseer met cirkelvormige bewegingen een geschikte hoeveelheid lotion in de huid over het hele lichaam.

Cinnamon Orange Body & Bedding Mist: Schudden voor gebruik. Voor het lichaam - spray de nevel over het hele lichaam. Voor beddengoed - spuit vanaf een afstand van ongeveer 20-30 cm de nevel 2-3 keer op het beddengoed. Vermijd contact met de ogen. Product voor uitwendig gebruik.

SAMENSTELLING

Oranje kaneel bodylotion

INCI: Aqua , Cocos Nucifera-olie, Butyrospermum Parkii-boter, Glycerine, Aloe Barbadensis Juice , Cetylalcohol, Cetearylalcohol, Glycerylstearaat, Prunus Amygdalus Dulcis-olie, Stearinezuur, Parfum, Shorea Stenoptera-zaadboter, Natriumlauroylglutamaat, Dehydroazijnzuur, Citroenzuur, kaliumsorbaat, natriumbenzoaat, benzylalcohol, kaneel.

Lichaams- en beddengoedmist met de geur van sinaasappel en kaneel

INCI: Aqua, Sorbitan Oleate Decylglucoside Crosspolymer, Cocos Nucifera Fruit Extract, Avena Sativa Kernel Extract, Moonstone Extract/Hydrated Silica, Glycerine, Parfum, Citroenzuur, Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat.

De exacte en actuele samenstelling staat op de verpakking

109093

Specifieke referenties

ean13
5902539717273

Fluff Gift Set Cozy Evening...

€ 10,81
group_work Toestemming voor cookies