Bandi Well Aging -cadeauset

€ 45,00
Inclusief belasting

De WELL AGING set is een unieke set cosmetica die dagelijkse momenten van ontspanning, ontspanning en verzorging mogelijk maakt

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

Bandi Well Aging -cadeauset

De WELL AGING-set is een unieke set cosmetica die dagelijkse momenten van ontspanning, ontspanning en verzorging mogelijk maakt. Ze introduceren holistische zorg die niet alleen het uiterlijk van de huid onmiddellijk verbetert, ale ook de geest ontspant en de zintuigen stimuleert. De cosmeticalijn Well-aging werkt in overeenstemming met de natuurlijke behoeften van de huid van alle leeftijden, in de geest van welzijn. Deze producten hebben een unieke samenstelling die ingrediënten bevatten zoals langlevend fruit, plantencollageen en marula-olie, die ontspannen, het humeur verbeteren, het verouderingsproces van de huid vertragen en aan haar behoeften voldoen.

De WELL AGING-set bevat:

- Fluwelige vochtinbrengende crème (50 ml): Deze crème hydrateert de huid perfect, waardoor deze zacht en soepel blijft. Het heeft een ontspannend effect en helpt het gezonde uiterlijk van de huid te herstellen.

- Verhelderende oogcrème (30 ml): Dit product is bedoeld voor de verzorging van de oogcontour. Verlicht donkere kringen onder de ogen, hydrateert en herstelt het gezonde uiterlijk van de huid rond de ogen.

-Regenererende marula-olie 100% (30 ml): Marula-olie is een natuurlijk ingrediënt dat de huid voedt en regenereert. Deze 100% natuurlijke olie helpt de elasticiteit van de huid te behouden en het verouderingsproces te vertragen.

De WELL AGING-set is het perfecte cadeau voor elk huidtype dat behoefte heeft aan ontspanning, hydratatie, het vertragen van het verouderingsproces en het herstellen van een gezond, ontspannen uiterlijk. Het is een perfecte manier om momenten van ontspanning te vieren en een evenwicht te bewaren tussen de behoeften van lichaam en geest.

114361
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5901138904183

Bandi Well Aging -cadeauset

€ 45,00
group_work Toestemming voor cookies