Mokosh Paris Champs Elysées geschenkset Body wash gel 200 ml + Bodylotion 200 ml

€ 26,80
Inclusief belasting

Parijs Champs Elysées cadeauset

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Laatste items in voorraad

Mokosh Paris Champs Elysées geschenkset Body wash gel 200 ml + Bodylotion 200 ml

Ontdek de sensuele en elegante geur van sandelhout met amber, die je meeneemt naar de sfeer van Parijse chic en een delicaat smaakgevoel. De complete lichaamsverzorgingsset omhult niet alleen uw lichaam met dit charmante aroma, ale reinigt en hydrateert uw huid ook perfect.

De set bevat:

-Hydraterende body wash gel Sandelhout met amber 200ml:

Ontdek de intrigerende geur van sandelhout en amber in onze body wash gel. Een effectief reinigingsmiddel van plantaardige oorsprong reinigt de huid grondig, waardoor deze strak en gehydrateerd blijft. Complexen van natuurlijke polysachariden en bietenextract binden water in de buitenste lagen van de opperhuid en zorgen voor langdurige hydratatie. Prebiotica versterken de beschermende functies van de huid, waardoor de weerstand tegen externe factoren toeneemt. Amber- en sandelhoutextracten regenereren en beschermen de huid, waardoor deze zacht en soepel blijft. Zuiver aloë-sap en betaïne hydrateren en verzachten irritaties, en propaandiol voorkomt vochtverlies, waardoor dik en fluweelachtig schuim mogelijk wordt, zelfs in zeer hard water.

-Hydraterende bodylotion Sandelhout met amber 200 ml:

Een lichte, maar tegelijkertijd voedende en hydraterende lotion met een fascinerende geur van sandelhout en amber. Squalaan verkregen uit olijfolie, gecombineerd met baobab- en jojoba-olie, omhult de huid en voorkomt vochtverlies zonder een vettig laagje achter te laten. Amber- en sandelhoutextracten regenereren en beschermen de huid, waardoor deze zacht en soepel wordt. Propaandiol, een glycol van plantaardige oorsprong, voorkomt effectief vochtverlies en ondersteunt tegelijkertijd de werking van andere actieve ingrediënten. Bovendien heeft wit sandelhout een verzachtende en verzachtende werking, waardoor het de huid helpt regenereren die is blootgesteld aan de nadelige effecten van luchtvervuiling.

HOE TE GEBRUIKEN

Douchegel: Breng een kleine hoeveelheid gel aan op de vochtige lichaamshuid, reinig deze met een massage en spoel vervolgens af met water. Als de gel in uw ogen terechtkomt, spoel ze dan grondig uit met water. Gebruik een of twee keer per dag.

Balsem: Masseer een kleine hoeveelheid balsem in de huid van het lichaam en gezicht met cirkelvormige bewegingen. Gebruik 1-2 keer per dag.

SAMENSTELLING

BODY WASH GEL: Aqua , Natrium Coco-Sulfaat, Cocamidopropyl Betaïne, Inuline, Propaandiol, Aloe Barbadensis Juice , Glycerine, Xylitylglucoside, Parfum, Anhydroxylitol, Natriumchloride, Betaïne, Polysorbaat 80, Amber , Santalum Album Wood Extract, Beta Vulgaris Wortel Extract, Xylitol, Glucose, Fructose, Sucrose, Tetranatriumglutamaatdiacetaat, Citroenzuur, Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat, Citronellol, Geraniol, Alfa-Isomethylionon

BODY LOTION: Aqua, Coco-Caprylaat/Capraat, Squalaan, Propaandiol, Polyglyceryl-3 Distearaat, Betaïne, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Zaadolie, Trehalose, Adansonia Digitata (Baobab) Zaadolie, Santalum Album Houtextract, Amberextract, Tocoferol, Helianthus Annus zaadolie, cetearylalcohol, glycerylstearaatcitraat, glycerylstearaat, glycerine, cellulose, xanthaangom, tetranatriumglutamaatdiacetaat, citroenzuur, benzylalcohol, dehydroazijnzuur, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, parfum, alfa-isomethylionon, kaneelaldehyde, Citronellol, Eugenol, Geraniol, Limonene, LinaloolDe volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking

115200
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5902729035200

Mokosh Paris Champs Elysées...

€ 26,80
group_work Toestemming voor cookies