Claresa Hi Cover Lover Bedekkende gezichtsconcealer /22/ Fair 8 g

€ 6,80
Inclusief belasting

Vloeibare concealer met intense pigmentatie, zorgt voor een optimale dekking en verbergt perfect alle onvolkomenheden zowel onder de ogen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Claresa Hi Cover Lover Bedekkende gezichtsconcealer /22/ Fair 8 g

Vloeibare concealer met intense pigmentatie, zorgt voor een optimale dekking en verbergt perfect alle oneffenheden zowel onder de ogen (donkere kringen, donkere kringen) als op het gezicht (verkleuringen, ongewenste sproeten, roodheid). De consistentie van HI COVER LOVER verspreidt zich gelijkmatig en past perfect bij de huid, zonder extra belasting. De grote jumbo-applicator maakt het eenvoudig om de juiste hoeveelheid product te selecteren en deze nauwkeurig op de huid aan te brengen. De langdurige, waterdichte formule die fixeert, zorgt voor urenlang onberispelijke make-up, ongeacht de omstandigheden. Het product is verkrijgbaar in 6 zorgvuldig geselecteerde kleuren, die een breed scala aan tinten bestrijken - van versies voor mensen met een lichte huid tot versies die geschikt zijn voor meer Latijnse schoonheidstypes. HI COVER LOVER concealer is een betrouwbaar hulpmiddel voor het bereiken van een vlekkeloze make-up, waarbij de natuurlijke schoonheid wordt benadrukt en alle huidonvolkomenheden worden verborgen.

HOE TE GEBRUIKEN

Dep de concealer in met uw vingertop of een vochtige spons en fixeer deze vervolgens met een poeder dat bedoeld is voor een bepaald deel van het gezicht.

SAMENSTELLING

Aqua , Cyclopentasiloxaan, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicon, Glycerine, Propaandiol, Ethylhexyl Palmitaat, Hexyl Lauraat, Polyglyceryl-4 Isostearaat, Aluminiumzetmeel Octenylsuccinaat, Fenyl, Trimethicon, Dimethicon, C18-36 Zure Triglyceride, Natriumchloride, Disteardimonium Hectoriet , Aluminiumhydroxide, Triethoxycaprylylsilaan, Triethylcitraat, Hydroxyethyllulose, Fenoxyethanol, Benzylglycol, Ethylhexylglycerine, Alcohol Denat, Natriumfytaat, Raspberry , [+/-] 7491, CL 77499. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

115223
a lot

Specifieke referenties

ean13
5903819812794

Claresa Hi Cover Lover...

€ 6,80
group_work Toestemming voor cookies