BasicLab Masculis verzachtende Oogcrème Verstevigend en verstevigend 5 % Peptidecomplex en 2% Cafeïne 15 ml

€ 25,40
Inclusief belasting

Gladmakende oogcrème zorgt voor het effect ego een frisse en uitgeruste look

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3

BasicLab Masculis verzachtende Oogcrème Verstevigend en verstevigend 5 % Peptidecomplex en 2% Cafeïne 15 ml

Gladmakende oogcrème zorgt voor het effect ego een frisse en uitgeruste look. Het heeft een lichte consistentie die snel absorbeert en een matte finish achterlaat. Een geconcentreerde dosis actieve ingrediënten voorkomt rimpels en hydrateert en regenereert de huid, waardoor deze een gevoel van comfort krijgt. Toegewijd aan de verzorging van alle huidtypes, vooral de droge huid en de huid met tekenen van veroudering.

ACTIE:

-5% peptidecomplex ondersteunt collageenvezels, wat resulteert in het verzachten en verminderen van de neiging om rimpels te ontwikkelen. De huid rond de ogen wordt strakker en de tekenen van veroudering worden verminderd.

-2% cafeïne verbetert de microcirculatie, waardoor de tekenen van vermoeidheid actief worden tegengegaan, zwelling wordt verminderd en de ogen worden verlicht. Donkere kringen, blauwe plekken en roodheid rond de ogen worden helderder en verlicht.

-Carnosine 2.0 hydrateert de opperhuid en verhoogt de elasticiteit ervan, waardoor de elasticiteit en stevigheid van de huid toenemen en de neiging om zichtbare tekenen van vermoeidheid te ontwikkelen, zoals wallen onder de ogen, wordt verminderd.

-Vitamine E voorziet de huid van een dosis voeding en maakt de structuur glad.

RESULTATEN:

-Frisse en uitgeruste uitstraling.

-Mat ooggebied.

-Langdurig gehydrateerde huid.

-Verminderde en afgevlakte rimpels in het gezicht.

-Verbeterde elasticiteit, stevigheid en spanning van de huid rond de ogen.

-Verlichtte donkere kringen en blauwe plekken en verminderde neiging tot vorming ervan.

- Elimineert zwelling en verminderde neiging tot vorming ervan.

GESCHIKT VOOR DE HUID:

-Elk type, zelfs gevoelig.

-Droge huid die hydratatie nodig heeft.

-Met tekenen van veroudering.

-Met gezichtsrimpels.

-Met donkere kringen en zwellingen.

-Met een gebrek aan stevigheid en elasticiteit.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid crème aan op de gereinigde huid rond de ogen, inclusief de oogleden, en vermijd daarbij de conjunctivale zak. Dep zachtjes tot het volledig is opgenomen. Gebruik 's ochtends en/of 's avonds, afhankelijk van uw behoeften

SAMENSTELLING

Aqua , glycerine, sheaboter ethylesters, polyglyceryl-6-stearaat, C15-19-alkaan, cafeïne, Magnesium , pentyleenglycol, propylheptylcaprylaat, cetearylalcohol, kokoscaprylaat/capraat, acetyltetrapeptide-5, palmitoyltripeptide-1, palmitoyl Tetrapeptide-7, Decarboxy Carnosine HCL, N-Hydroxysuccinimide, Chrysine, Biotine, Borago Officinalis Zaadolie, Tocoferol, Butyrospermum Parkii Boter, Vitis Vinifera Zaadolie, Propaandiol, Polyglyceryl-6 Behenaat, Steareth-20, Melkzuur, Citroenzuur, Natrium Citraat, chloorhexidinedigluconaat, xanthaangom, hydroxyacetofenon, kaliumsorbaat. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

113386
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5904639170781

BasicLab Masculis...

€ 25,40
group_work Toestemming voor cookies