BasicLab Micellis Normaliserende Gezichtsreinigingsgel voor Vette, Acnegevoelige en Gevoelige Huid 300 ml

€ 15,80
Inclusief belasting

Het hydrateert en maakt de opperhuid effectief glad, waardoor deze zacht wordt

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
4
Niet op voorraad

BasicLab Micellis Normaliserende Gezichtsreinigingsgel voor Vette, Acnegevoelige en Gevoelige Huid 300 ml

Normaliserende gel voor de dagelijkse reiniging van de vette, voor acne gevoelige en gevoelige huid is een delicate oplossing die make-upresten en andere onzuiverheden effectief verwijdert, zonder een trekkerig gevoel achter te laten. Wij raden het aan als tweede stap in een tweestapsreinigingsproces, na gebruik van normaliserende micellaire vloeistof.

ACTIE:

-Zachte, biologisch afbreekbare reinigingsstoffen reinigen de huid effectief zonder de balans van de hydrolipidenbarrière te verstoren. Zachte oppervlakteactieve stoffen en zorgvuldig geselecteerde actieve ingrediënten minimaliseren het risico op uitdroging en irritatie.

-2% prebiotica herstelt de balans van de vette en/of acne-gevoelige huid, vermindert de neiging om onvolkomenheden en irritaties te ontwikkelen. Bovendien hydrateert en versterkt het de opperhuid.

-Glycyrrhizine (zout van glycyrrhizinezuur) kalmeert effectief acne en de gevoelige huid, vermindert roodheid en micro-inflammatoire laesies. Normaliseert de werking van de talgklieren, waardoor de lelijke glans van de huid wordt verminderd.

-Azeloglycine ondersteunt de reiniging van de talgklieren (poriën) en vermindert de kans op mee-eters.

-Hydrateert en maakt de opperhuid effectief glad, waardoor deze zacht wordt.

-Floretine, een flavonoïde gewonnen uit appels, helpt de talgafscheiding te normaliseren, versterkt de huid en verzacht effectief irritaties.

- Pantenol en allantoïne hebben een hydraterende en verzachtende werking.

RESULTATEN:

-De huid wordt gereinigd zonder irritatie.

-De talgafscheiding is genormaliseerd.

-De huid wordt goed gehydrateerd en gladgemaakt.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid gel aan op een nat gezicht, oogleden en lippen en masseer het in de huid. Grondig spoelen met water. Je kunt het alleen gebruiken of als tweede reinigingsfase, na het verwijderen van make-up.

SAMENSTELLING

Aqua , Lauryl Glucoside, Natrium Cocoamfoacetaat, Glycerine, Inuline, Alfa-Glucaan Oligosaccharide, Dikaliumglycyrrhizaat, Kalium Azeloyl Diglycinaat, Phloretine, Panthenol , Allantoïne, Gehydrolyseerde Caesalpinia Spinosa Gom, Caesalpinia Spinosa Gom, Propaandiol, Melkzuur, Citroenzuur, Levululinezuur , Natriumlevulinaat, Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

113393

Specifieke referenties

ean13
5904639170699

BasicLab Micellis...

€ 15,80
group_work Toestemming voor cookies