SkinTra Hug Your Skin delicate gezichtsreinigingsemulsie 200 ml

€ 17,10
Inclusief belasting

Het is geschikt voor alle huidtypes

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
4

SkinTra Hug Your Skin delicate gezichtsreinigingsemulsie 200 ml

"Hug Your Skin" is een delicate reinigende emulsie gemaakt voor verschillende huidtypes, inclusief de droge en irritatiegevoelige huid. De milde reinigende stoffen reinigen de huid effectief, ondersteunen de natuurlijke hydrolipidenbarrière en laten de huid verfrist en gekalmeerd achter. Het product heeft geen invloed op de natuurlijke pH-waarde van de huid, waardoor het zacht en veilig in gebruik is. De emulsie, verrijkt met squalaan en druivenolie, versterkt de beschermende barrière van de huid en beschermt tegen overmatig waterverlies. Saccharide-isomeraat hydrateert perfect, vermindert droogheid en irritatie, terwijl allantoïne de huid kalmeert, regeneratie ondersteunt en een gevoel van comfort geeft. De emulsie is zacht voor de ogen en zorgt er niet voor dat de huid trekkerig of droog aanvoelt. Dankzij de fluweelzachte, romige consistentie is het gemakkelijk te verspreiden. Het product wordt aanbevolen voor de gevoelige, droge huid die gevoelig is voor irritatie, evenals tijdens een behandeling met zuur of retinoïden. Het is geschikt voor alle huidtypes.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de emulsie aan op de vochtige gezichtshuid. Voer een zachte massage uit totdat alle onzuiverheden zijn verwijderd en spoel het product vervolgens grondig af met lauw water. De emulsie is geschikt voor dagelijks gebruik in de ochtend en avond. Het gebruik ervan wordt aanbevolen na het verwijderen van make-up.

SAMENSTELLING

Aqua , caprylyl/caprylglucoside, coco-betaïne, olusolie, druivenpitolie, cetearylalcohol, glycerylstearaat, glycerine, squalaan, cetylstearaat, isostearylisostearaat, cetylalcohol, kaliumcetylfosfaat, stearinezuur, allantoïne, saccharide-isomeraat, citroenzuur , Natriumcitraat, Tocoferol, Xanthaangom, Tetranatriumglutamaatdiacetaat, Dehydroazijnzuur, Benzylalcohol. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114736
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5903991666185

SkinTra Hug Your Skin...

€ 17,10
group_work Toestemming voor cookies