Veoli Botanica Drop of Perfection SPF20 gladmakende en dekkende BB cream met een lichte formule /4.0/ Amber 30 ml

€ 42,00
Inclusief belasting

Behoudt een mooie en natuurlijke kleur

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Veoli Botanica Drop of Perfection SPF20 gladmakende en dekkende BB cream met een lichte formule /4.0/ Amber 30 ml

BB-crème met een satijnachtige, langdurige finish en langdurig actief effect. De pure, plantaardige formule zorgt voor een uitzonderlijke huidverzachting en bescherming tegen fotoveroudering en oxidatieve stress. Het gehalte aan natuurlijke Poretect™-cyclopeptiden zorgt ervoor dat regelmatig aanbrengen een effect op meerdere niveaus heeft op de huidstructuur: het verbetert de stevigheid en elasticiteit, vernauwt de poriën zichtbaar en geeft het een gezonde uitstraling. De geurvrije formule is afgestemd op de behoeften van de gevoelige huid. Het product maakt gradaties van dekking mogelijk, van licht tot volledig, evenals het aanpassen van de make-upafwerking, afhankelijk van de uiteindelijk gebruikte cosmetica - matterende of verhelderende poeders en nevels. Het bevat natuurlijke minerale pigmenten ingesloten in een lecithine-omhulsel, dat biochemisch vergelijkbaar is met de structuur van de huid. Hierdoor zijn ze compatibel met de huid en zorgen ze ervoor dat het product gelijkmatig wordt aangebracht en zorgt voor een glad gevoel. De BB-crème bevat een minerale zonnebrandcrème SPF 20, die een fysieke barrière vormt op het huidoppervlak die schadelijke straling reflecteert en verspreidt. Het beschermt zowel tegen UVB-straling, die zonnebrand en allergische reacties veroorzaakt, als tegen UVA, dat verantwoordelijk is voor huidveroudering en pigmentatieveranderingen. Het is gewijd aan de normale, gecombineerde en vette huid.

Amber - een tint voor de huid met een iets donkerdere teint met een neutrale bruine tint. De balans tussen de rode en gele tinten van deze kleur zal eigenaren van een donkere huid helpen om hun neutrale teint te benadrukken, terwijl de mooie en natuurlijke kleur behouden blijft.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid crème aan op de huid en dep gelijkmatig met een vochtige spons. Als je dekking wilt opbouwen, breng dan het tweede deel van het product aan op de eerste, nog niet vaste laag.

SAMENSTELLING

Aqua caprylic/caprinezuur triglyceride coconut alkanestitaandioxide glycerine magnesium -4 diisostearaat/polyhydroxystearaat/sebacaatdiisostearoyl polyglyceryl-3 dimeer dilinoleaat silicadisteardimonium hectoriet stearinezuur stearoyl inulinegehydrogeneerde lecithine propyleencarbonaatsorbitantrioleaat citroenzuur globularia alypum bladextracten natriumhyaluronaat hoya lacun osa bloem extractapium graveolens zaad extractlinum usitatissimum zaad extract aluminiumoxide magnesiumoxide kaliumsorbaat natriumbenzoaat ci 77491 ci 77492 ci 77499ci 77891

De exacte samenstelling staat op de verpakking

109249

Specifieke referenties

ean13
5907222052563

Veoli Botanica Drop of...

€ 42,00
group_work Toestemming voor cookies