Paese Expert Matt specialistische matterende foundation /502W/ Natural Beige 30 ml

€ 12,60
Inclusief belasting

Gespecialiseerde matterende foundation met mousse-consistentie

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Paese Expert Matt specialistische matterende foundation /502W/ Natural Beige 30 ml

Een gespecialiseerde matterende foundation met een mousse-consistentie garandeert volledige dekking en een matte finish die tot 24 uur perfect op het gezicht blijft zitten, zonder bij te werken. Bedekt oneffenheden, biedt 100% dekking en is ook duurzaam en comfortabel om te dragen - bestand tegen vocht, hitte en zweet. Dankzij onze specialist voor speciale taken ziet u er van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat perfect uit! De consistentie van " cream tot poeder" geeft het effect van een tweede huid, zonder het effect van een masker. De foundation is ideaal voor alle huidtypes, vooral aanbevolen voor een gecombineerde, vette, problematische en onvolmaakte huid.

HOE TE GEBRUIKEN

Het is het beste om de foundation op een gehydrateerde gezichtshuid aan te brengen. Voor een natuurlijker effect verdeel je een kleine hoeveelheid foundation gelijkmatig met je handen of een sponsje. Als je volledige dekking nodig hebt, raden we aan om een kwast te gebruiken.

SAMENSTELLING

Isododecaan, cyclopentasiloxaan, ethylhexylpalmitaat, gehydrogeneerd polydeceen, aluminiumzetmeeloctenylsuccinaat, polyglyceryl-3 bijenwas, silica, talk, laurylpeg/ppg-18/18-methicon, zinkoxide, glycerine, isostearylalcohol, dimethicon-crosspolymeer, fenoxyethanol, disteardimoniumhectoriet, dimethicon , aqua ,silica dimethyl silylate, parfum, methylparaben, alumina, propyleencarbonaat, dimethicon/vinyl dimethicon crosspolymer, propylparaben, dimethiconol, hexyl cinnamal, linalool, limoneen, hydroxycitronellal, alpha-isomethyl ionone, citronellol, eugenol, geraniol, +/- [ ci 77491, ci 77499, ci 77492, ci 77891].. Huidige samenstelling vermeld op de productverpakking

110160
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902627621956

Paese Expert Matt...

€ 12,60
group_work Toestemming voor cookies