Joko Skin Joy Langdurige Foundation /01N/ Ivory 30 ml

€ 8,70
Inclusief belasting

Probeer deze langhoudende hydraterende foundation en geniet de hele dag van een mooie, gevoede en gladde huid.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

Joko Skin Joy langdurige foundation /01N/ Ivory 30 ml

Een langdurige vochtinbrengende foundation is een uitstekend product dat de huid niet alleen een mooie finish geeft, ale ook voor de conditie zorgt. De formule op basis van zorgvuldig geselecteerde actieve ingrediënten hydrateert, regenereert en voedt de gezichtshuid effectief. De foundation laat de huid ademen en creëert geen maskereffect, waardoor je er natuurlijk en fris uitziet. De delicate, romige consistentie van de foundation maakt het gemakkelijk aan te brengen en geeft een gevoel van comfort op de huid. De geur van de foundation is aangenaam en voegt een extra ontspannend element toe tijdens het aanbrengen. Actieve ingrediënten zoals lotusbloemextract, vitamine C en A, hyaluronzuur, pigmenten ingekapseld in aminozuren en Rhodiola rosea olie-extract en extracten van 7 planten werken synergetisch om de huid te hydrateren, glad te maken, te voeden en te verenigen. Dankzij hen bedekt de foundation perfect oneffenheden in de huid, verbetert de kleur en vermindert rimpels. De foundation is verkrijgbaar in 4 kleurtinten, waardoor je hem kunt afstemmen op jouw natuurlijke huidskleur. Je kunt er zeker van zijn dat de foundation oneffenheden perfect bedekt en je huidskleur egaliseert, waardoor je een mooie en natuurlijke uitstraling krijgt.

HOE TE GEBRUIKEN

Schudden voor gebruik. Met uw vingers, spons of borstel gelijkmatig over de huid verdelen. Om de houdbaarheid te verlengen, gebruik je een make-upbasis voordat je foundation aanbrengt.

SAMENSTELLING

Aqua , Cyclopentasiloxaan, Dimethicon, PEG-10 Dimethicon, Glycerine, Butyleenglycol, Aluminiumzetmeeloctenylsuccinaat, Rubus Idaeus Fruitextract, Actinidia Chinensis Fruitextract, Fragaria Ananassa Fruitextract, Pyrus Malus Fruitextract, Nelumbo Nucifera Bloemenextract, Disteardimonium Hectorite, Prunus Persica Fruitextract, Isostearyl Isostearaat, Carica Papaya Fruit Extract, Dimethicon Crosspolymeer, Cucumus Sativus Fruit Extract, Natriumhyaluronaat, Natriumchloride, Helianthus Annuus Zaadolie, Rhodiola Rosea Wortel Extract, Rosmarinus Officinalis Extract, Kaliumsorbaat, Natriumbenzoaat, Panthenol , PEG-8 , Tocoferol, Ascorbylpalmitaat, Ascorbinezuur, Citroenzuur, Propyleencarbonaat, Fenoxyethanol, Ethylhexylglycerine, Trihydroxystearine, Parfum, Aluminiumhydroxide, Natriumlauroylglutamaat, Lysine, Magnesium , [+/-: CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112081

Specifieke referenties

ean13
5903216101347

Joko Skin Joy Langdurige...

€ 8,70
group_work Toestemming voor cookies