Nowa Kosmetyka Enzymatische Peeling "Clean play" 30 g

€ 13,79
Inclusief belasting

Een oase van zachtheid voor een gladde en stralende huid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

Nowa Kosmetyka Enzymatische Peeling "Clean play" 30 g

Clean Zagranie Enzymatic Peeling is een oase van zachtheid voor een gladde en stralende huid. Vergeet de traditionele, irriterende peelings die de huid geïrriteerd en vatbaar voor beschadiging achterlaten. Dit unieke lichte schuim wast gemakkelijk van het gezicht af, waardoor het glad en fris blijft. De delicate formule op basis van papaïne uit papaja, ureum, silica en vele andere hydraterende, reinigende en regenererende ingrediënten verwijdert effectief dode huidcellen zonder risico op irritatie. Czyste Zagranie Enzymatic Peeling is een conserveermiddelvrije methode voor een gezonde en zijdezachte huid, die een gevoel van verfrissing en natuurlijke glans geeft.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid aan op een vochtig gezicht, vermijd het gebied rond de ogen. Laat het 10 minuten intrekken, vermijd uitdrogen op het gezicht, en spoel daarna grondig af met water.

SAMENSTELLING

Ureum, siliciumdioxide, cellulose, Magnesium , glucose, natriumcocoylisethionaat, gluconolacton, papaïne, natriumchloride, citroenzuur, citrus-limonschilolie, limoneen, pineen. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114535
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5903864749519

Nowa Kosmetyka Enzymatische...

€ 13,79
group_work Toestemming voor cookies