• -€ 1,20
  • topdeal
  • - € 1,20

De gewone Peeling met amandelzuur 10% + HA 30 ml

€ 8,70
€ 9,90
Inclusief belasting Laagste prijs binnen 30 dagen vóór de promotie: € 9,10

Herstelt de natuurlijke, fysiologische pH van de huid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
8
Niet op voorraad

De gewone Peeling met amandelzuur 10% + HA 30 ml

De gewone peeling - Amandelzuur 10% + HA combineert de krachtige effecten van 10% amandelzuur en de hydraterende eigenschappen van hyaluronzuur. Dit zachte maar effectieve product helpt de huidtint te egaliseren en de textuur te verbeteren. Amandelzuur, een vertegenwoordiger van de groep van alfahydroxyzuren ( AHA ), wordt gekenmerkt door grotere moleculen, waardoor het milder in werking is dan andere AHA-zuren. De delicate formule is perfect voor de verzorging van alle huidtypes, zelfs de gevoelige. Het heeft een keratolytisch effect, waarbij dode epidermale cellen worden geëlimineerd, terwijl het een hydraterende werking heeft. Om een optimale hydratatie van de huid te behouden, is bovendien hyaluronzuur aan de formule toegevoegd. Het product heeft een pH-waarde tussen 5 en 3,7, wat helpt de natuurlijke, fysiologische pH-waarde van de huid te herstellen.

Peelingactie:

-Herstelt de natuurlijke, fysiologische pH van de huid.

-Beperkt overmatige talgafscheiding.

- Egaliseert de huidtint.

-Verwijdert dode huidcellen.

- Hydrateert effectief en maakt de huid glad.

HOE TE GEBRUIKEN

Gebruik één keer per dag, bij voorkeur 's avonds. Breng een kleine hoeveelheid van het product aan op de gereinigde en gedroogde huid van gezicht, hals en decolleté. Niet spoelen. Vergeet niet om overdag een crème met een hoge zonbeschermingsfactor te gebruiken. Kan worden verdund met andere producten om de potentie te verminderen totdat de huid tolerantie ontwikkelt. Vermijd contact met de ogen. Als de irritatie aanhoudt, stop dan met het gebruik en raadpleeg een arts.

Voer vóór het eerste gebruik een allergietest uit.

SAMENSTELLING

Propaandiol, Aqua ( Water ), Amandelzuur, Glycerine, Dimethyl Isosorbide, Natriumhyaluronaat Crosspolymeer, Tasmannia Lanceolata Fruit/bladextract, Pentyleenglycol, Polysorbaat 20, Natriumhydroxide, Ethylhexylglycerine, 1,2-Hexaandiol, Caprylylglycol. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114519

Specifieke referenties

ean13
769915194432

De gewone Peeling met...

€ 9,90 € 8,70
group_work Toestemming voor cookies