Lynia Puur Peeling met Amandelzuur 20% 30 ml

€ 13,90
Inclusief belasting

Het heeft een reinigende, verfrissende en verhelderende werking op de teint

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
12
Laatste items in voorraad

Lynia Puur Peeling met Amandelzuur 20%

Peeling met amandelzuur 20% heeft dankzij hoge concentraties werkzame stoffen een reinigende, verfrissende en verhelderende werking op de huid. Het product exfolieert de opperhuid, verbetert de kleur en maakt de huid glad en bereidt deze voor op de volgende verzorgingsfasen. Amandelzuur in hoge concentratie heeft antibacteriële, anti-aging, hydraterende, regenererende en exfoliërende eigenschappen. Het reguleert de afscheiding van talg, verlicht acnelittekens, littekens veroorzaakt door zonlicht en ouderdomsvlekken. Het werkt goed bij de verzorging van een acnehuid, met rimpels of sproeten.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng het preparaat aan op een gereinigde en gedroogde huid met behulp van de pipet die in de verpakking zit. Vermijd het oog- en mondgebied. Ogen moeten worden beschermd tegen mogelijk binnendringen van het preparaat. 3 tot 10 minuten op de huid laten inwerken - te rekenen vanaf het moment dat u het preparaat begint aan te brengen - en daarna afspoelen met veel lauw water. Bij de eerste toepassing wordt aanbevolen om de inwerktijd tot een minimum te beperken om deze geleidelijk uit te breiden met volgende behandelingen. Na de behandeling wordt aanbevolen om kalmerende preparaten te gebruiken: masker, serum of crème. Herhaal de behandeling om de 10 dagen.

SAMENSTELLING

Aqua , Propaandiol, Glycolzuur, Melkzuur, Amandelzuur, Citrus Aurantium Amara Water , Citroenzuur, Natriumhydroxide, Passiflora Edulis Fruit Extract, Citrus Limon Fruit Extract, Ananas Sativus Fruit Extract, Saccharum Officinarum Extract, Vitis Vinifera Fruit Extract, Gluconolacton , Xanthaangom, Inuline, Cellulosegom, Fructose, Glucose, Cellulose, Natriumbenzoaat, Calcium , Natriumfytaat.

106983
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5900718901802

Lynia Puur Peeling met...

€ 13,90
group_work Toestemming voor cookies