Al By ONLYBIO Hair in Balance Hydratatie superfuel - Bevochtigende haarconditioner 200 ml

€ 6,80
Inclusief belasting

Zorgt voor een intense en diepe hydratatie van je haar

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
12

Al By ONLYBIO Hair in Balance Hydratatie superfuel - Bevochtigende haarconditioner 200 ml

"Moisture Revolutionary" is een baanbrekend product gemaakt met kunstmatige intelligentie dat onschatbare voordelen voor uw haar biedt. De innovatieve formule zorgt dankzij een geavanceerd algoritme voor een intense en diepe hydratatie van je haar. Bevochtigende ingrediënten houden effectief vocht vast, revitaliseren en voeden uw lokken. Dit unieke mengsel herstelt de vitaliteit en elasticiteit van het haar en beschermt het effectief tegen uitdroging en eventuele beschadigingen. Dankzij de "Moisture Revolutionary" krijgt uw haar zijn volle glans terug, wordt het zacht en zijdeachtig, klaar voor elke gelegenheid.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid van het product aan op vochtig haar, uit het overtollige water geperst. Spoel na een paar minuten.

SAMENSTELLING

Aqua , Cetearylalcohol, Glycerine, Triheptanoïne, Behentrimoniumchloride, Behentrimoniummethosulfaat, Propaandiol, Stearinezuur, Palmitinezuur, Aloe Barbadensis- Juice , Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat, Benzylalcohol, Dehydroazijnzuur, Parfum, Citral, Hexyl Cinnamal, Limoneen, Linalool . De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

113842
a lot

Specifieke referenties

ean13
5904209849970

Al By ONLYBIO Hair in...

€ 6,80
group_work Toestemming voor cookies