Al By ONLYBIO Hair in Balance Eiwitreconstructie - Eiwithaarconditioner 200 ml

€ 6,80
Inclusief belasting

Dankzij Protein Reconstruction krijgt uw haar de verloren elasticiteit en kracht terug en wordt het ook bestand tegen eventuele schade en broosheid.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
7

Al By ONLYBIO Hair in Balance Eiwitreconstructie - Eiwithaarconditioner 200 ml

We presenteren het eerste product dat het resultaat is van de buitengewone mogelijkheden van kunstmatige intelligentie en onschatbare voordelen voor uw haar oplevert. "Proteino-Reconstruction" is een innovatieve oplossing gecreëerd door een geavanceerd algoritme gebaseerd op kunstmatige intelligentie. Deze unieke formule is niets anders dan de pure kracht van eiwitten, nodig om je beschadigde haar weer tot leven te brengen. Onze intensieve conditioner werkt als een wonderbaarlijk elixer en herstelt en versterkt elk haar van wortel tot punt. Dankzij Protein Reconstruction krijgt uw haar de verloren elasticiteit en kracht terug en wordt het bestand tegen eventuele schade en broosheid. Deze unieke formule dringt diep door in de haarstructuur en zorgt voor volledige glans en een gezonde uitstraling. Vanaf vandaag kun je genieten van haar dat sterk, vol leven is en klaar is voor nieuwe uitdagingen.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid van het product aan op vochtig haar, uit het overtollige water geperst. Spoel na een paar minuten.

SAMENSTELLING

Aqua , Cetearylalcohol, Dicaprylylether, Behentrimoniumchloride, Behentrimoniummethosulfaat, Stearinezuur, Palmitinezuur, Gehydrolyseerd Tarwe-eiwit, Gehydrolyseerd Rijsteiwit, Gehydrolyseerd Plantaardig Eiwit, Natriumbenzoaat, Benzylalcohol, Dehydroazijnzuur, Parfum, Citral, Hexyl Cinnamal, Limoneen, Linalool. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

113843
a lot

Specifieke referenties

ean13
5904209849956

Al By ONLYBIO Hair in...

€ 6,80
group_work Toestemming voor cookies