Vis Plantis Pharma Care Conditioner voor haaruitval Grote Klis + Biotyna 300 ml

€ 5,51
Inclusief belasting

Natuurlijke conditioner tegen haaruitval is een oplossing voor diegenen die worstelen met haaruitval en dromen van een dikker en gezonder kapsel.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

Vis Plantis Pharma Care Conditioner voor haaruitval Grote Klis + Biotyna 300 ml

Natuurlijke conditioner tegen haaruitval is een oplossing voor diegenen die worstelen met haaruitval en dromen van een dikker en gezonder kapsel. Deze conditioner is samengesteld uit natuurlijke ingrediënten en heeft vele voordelen. Het hoofdingrediënt van deze conditioner is klis, dat bekend staat om zijn eigenschappen die de haarzakjes versterken en de haargroei versnellen. Dit helpt de overvloed en dichtheid van het haar te behouden. Het fungeert ook als een natuurlijke bescherming, waardoor hun weerstand tegen verlies toeneemt. Een ander belangrijk ingrediënt is biotine, dat bekend staat om zijn effect op het tegengaan van overmatig haarverlies. Het is uiterst belangrijk voor de gezondheid van haar, huid en nagels. De conditioner is licht en belast het haar niet waardoor het toch volumineus en vol leven blijft. Bovendien helpt het een beschermende laag op het haar te creëren, waardoor het wordt beschermd tegen negatieve externe factoren. De fles van deze conditioner is milieuvriendelijk, gemaakt van 100% gerecyclede materialen en is recyclebaar. Zorg dragen voor de planeet is nog een reden om dit product te gebruiken.

HOE TE GEBRUIKEN

Aanbrengen op gewassen haar dat uit overtollig water is geperst. Gelijkmatig over de gehele lengte verdelen en na enkele minuten uitspoelen

SAMENSTELLING

Aqua , Cetearylalcohol, Glycerine, BehenamidopropylDimethylamine, Melkzuur, Isopropylpalmitaat, Ricinus Communis-zaadolie, Arctum Lappa-wortelextract, Biotine, Inuline, Cetrimoniumchloride, Niacinamide, Parfum, Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat, Limoneen, Linalool. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

114118
a lot

Specifieke referenties

ean13
5907618136624

Vis Plantis Pharma Care...

€ 5,51
group_work Toestemming voor cookies