ONLYBIO Hair in Balance All Inclusive Haargroeistimulerende lotion 100 ml

€ 6,90
Inclusief belasting

Een combinatie van effectiviteit en geurplezier

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
9

ONLYBIO Hair in Balance All Inclusive Haargroeistimulerende lotion 100 ml

De haarlotion is een uniek product gemaakt door de sociale mediagemeenschap, met een unieke geur, label en naam gekozen door klanten. Dit is een innovatieve manier voor een gezonde en snelle haargroei.

Wat maakt deze lotion stimulerend?

Het capsaïcinegehalte van chilipepers stimuleert de haargroei gezond, terwijl paardenstaart- en ginseng-extracten de haarzakjes versterken en haaruitval voorkomen.

Waar ruikt het naar?

De tropische geur van ananas en kokosnoot zorgt voor een goed humeur en zorgt voor een aangename ervaring terwijl je je haar verzorgt.

Het is een product dat niet alleen een gezonde haargroei ondersteunt, ale ook plezier geeft bij het gebruik ervan. Het is een combinatie van effectiviteit en reukplezier.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng het product rechtstreeks op de hoofdhuid aan, tussen de lokken, en wrijf het vervolgens in met cirkelvormige bewegingen. Voor een bevredigend effect gebruikt u de lotion regelmatig - elke dag of vóór elke haarwasbeurt

SAMENSTELLING

Aqua , Equisetum Arvense-extract, Urtica Dioica-bladextract, Panax Ginseng-wortelextract, Capsicum Annuum-fruitextract, Trigonella Foenumgraecum-zaadextract, Citrus Aurantium Dulcis- Water , Arnica Montana-bloemenextract, propaandiol, glycerine, polyglyceryl-4-lauraat / sebacaat, polyglyceryl- 6 Caprylaat/Capraat, Citroenzuur, Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat, Benzylalcohol, Benzoëzuur, Dehydroazijnzuur, Tocoferol, Parfum, Coumarine, Limoneen, Citral. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

114214
a lot

Specifieke referenties

ean13
5905805282789

ONLYBIO Hair in Balance All...

€ 6,90
group_work Toestemming voor cookies