Barwa Naturalna hydraterende Cactus haarconditioner in een tube van 200 ml

€ 3,80
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
6

Conditioner voor cactushaar is opgedragen aan < strong style="margin:0px;padding:0px;border:0px;font-style:inherit;font-variant:inherit;line-height:inherit;font-family:inherit;vertical-align: baseline ;">voor normaal en droog haar. Recept geïnspireerd op de sterk hydraterende eigenschappen van de cactus.

Toepassing: Conditioner geïnspireerd op de sterk hydraterende eigenschappen van de cactus. Hydrateert het haar perfect en maakt het glad en zacht.

Werking: Het recept is gebaseerd op de heilzame eigenschappen van het vijgopuntia-extract, een kostbare plant die zelfs zeer droog haar hydrateert en herstelt . Dankzij zijn hygroscopische eigenschappen beschermt het tegen transepidermaal waterverlies. De toevoeging van hennepolie, dat voor meer dan 80% uit essentiële vetzuren bestaat, heeft een voedende en revitaliserende werking op het haar. De rijkdom aan natuurlijke eiwitten - tarwe en die gevonden in vijgencactus, heeft een herstellend effect op het haar, geeft volume en een gezonde glans. De conditioner, gemaakt volgens het concept van PEH Balance, heeft een rustgevend effect op de hoofdhuid en kan ook gebruikt worden als wasconditioner.

Geur: Exotisch, elegant, vrolijk.

Inhoud: 200ml.

Verpakking: Flip-top fles.

Wat onderscheidt ons product?

  • Een unieke, exotische geur waar je vanaf het eerste gebruik verliefd op zult worden,
  • revitalisering van het haar,
  • Laat ze weer stralen
  • Diepe hydratatie,
  • Kan worden gebruikt als wasverzachter,
  • Maakt het kammen gemakkelijker.

Hoe te gebruiken: Breng een kleine hoeveelheid aan op gewassen haarpuntjes en masseer zachtjes in. Een paar minuten laten intrekken en daarna grondig uitspoelen.

Ingrediënten: Aqua , Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Opuntia Ficus-Indica Extract, Cannabis Sativa Zaadolie, Gehydrolyseerde Tarwegluten, Vitis Vinifera Zaadolie, Panthenol , Cetrimonium Chloride, Propyleen Glycol, Citroenzuur, Parfum, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Limoneen.

103105
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902305004682

Barwa Naturalna...

€ 3,80
group_work Toestemming voor cookies