Mokosh Conditioner/Masker voor laag poreus, dun, vettig en volumeloos haar Vijg met Houtskool 180 ml

€ 19,80
Inclusief belasting

Formule speciaal gemaakt voor laag poreus, dun, vettig en volumeloos haar

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Mokosh Conditioner/Masker voor laag poreus, dun, vettig en volumeloos haar Vijg met Houtskool 180 ml

Figa met Carbon haarconditioner/masker is een bevochtigende (hydraterende) formule speciaal gemaakt voor laag poreus, dun, vettig en zonder volume haar. De unieke combinatie van actieve ingrediënten zorgt voor een intensieve verzorging zonder het haar te verzwaren.

Voordelen:

-Hydratatie en voeding: een vochtinbrengende formule die diep in de haarstructuur doordringt, intensieve verzorging biedt en het glad, zijdeachtig en glanzend maakt.

-Haarversterking: Actieve ingrediënten zoals gehydrolyseerde gersteiwitten hebben een versterkend effect, verminderen de broosheid van het haar en geven het elasticiteit.

- Eliminatie van statische elektriciteit en kroezen: Dankzij natuurlijke polymeren en gehydrolyseerde zijde elimineert de conditioner het effect van kroezen, waardoor een zijdezachte gladheid wordt gegarandeerd.

-Voeg volume en glans toe: Lindenextract werkt als een natuurlijk middel dat het haarvolume vergroot en tegelijkertijd glans toevoegt. Het haar krijgt lichtheid en volume.

-Gemakkelijker te kammen: Dankzij een polymeer van natuurlijke oorsprong vergemakkelijkt de conditioner het kammen, waardoor het haar gevoeliger wordt voor styling.

Actieve ingrediënten:

-Inuline: maakt het haar glad en geeft glans zonder het haar te verzwaren. Bevochtigingsmiddel dat de hydratatie ondersteunt.

-Propaandiol: Heeft een hydraterende werking en beschermt het haar tegen vochtverlies.

-Vijgenmaceraat: Voedt en geeft glans aan het haar.

-Gehydrolyseerde gerstproteïnen: rijk aan aminozuren en vitamines, versterken het haar en verzorgen gespleten haarpunten.

-Limoenextract: verhoogt het haarvolume, hydrateert en voegt elasticiteit toe.

-Klisextract: versnelt de haargroei en verzacht hoofdhuidproblemen.

-Polymeer van natuurlijke oorsprong: conditioneert het haar, geeft glans, voorkomt vochtverlies.

-Gehydrolyseerde zijde: absorbeert vocht, creëert een beschermende film op het haar en voorkomt vochtverlies en kroezen.

Voel de revolutie in haarverzorging - Figa met Charcoal conditioner/masker is de sleutel tot mooi, gezond en volumineus haar!

HOE TE GEBRUIKEN

Als conditioner voor vet haar: breng het product aan vanaf het midden van het haar tot aan de punten en spoel vervolgens grondig uit. Gebruik na elke haarwasbeurt.

Als conditioner voor normaal haar: verdeel het product over de gehele lengte van het haar tot aan de punten. Een paar seconden laten inwerken en daarna uitspoelen. Gebruik na elke haarwasbeurt.

Als masker: breng het product aan over de gehele lengte van het haar, van de wortels tot aan de punten, laat het een paar tot enkele minuten inwerken en spoel het vervolgens uit. U kunt uw hoofd bovendien in een warme handdoek wikkelen, waardoor de opname van actieve ingrediënten in de haarstructuur toeneemt. Gebruik deze applicatiemethode indien nodig meerdere keren per maand.

SAMENSTELLING

Aqua , C13-15-alkaan, cetearylalcohol, behenamidopropyldimethylamine, inuline, propaandiol, gehydrogeneerde palmolie, gehydrogeneerde koolzaadolie, glycerine, gehydrolyseerde zijde, gehydrolyseerd gersteiwit, Ficus Carica-fruitextract, Tilia Tomentosa-knopextract, Arctium Lappa-wortelextract, Helianthus Annuus-zaadolie, tocoferol, polyquaternium - 10, polyglyceryl-6-oleaat, melkzuur, citroenzuur, benzylalcohol, dehydroazijnzuur, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, parfum, linalool. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115212
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5902729036856

Mokosh Conditioner/Masker...

€ 19,80
group_work Toestemming voor cookies