Yumi Shampoo voor weerbarstig haar Perenverzachtend 300 ml

€ 6,30
Inclusief belasting

Het geeft glans aan het haar, waardoor het gemakkelijker doorkambaar wordt

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
4

Yumi Shampoo voor weerbarstig haar Perenverzachtend 300 ml

Perenhaarshampoo is een combinatie van aloë-sap met ingrediënten die weerbarstig haar intensief regenereren. De rijke en natuurlijke samenstelling verbetert de conditie van zelfs het meest veeleisende haar. Dankzij het gehalte aan aloëbladsap hydrateert, verzacht en geeft het glans aan het haar, waardoor het gemakkelijker te kammen is. Aloë zal ook de hoofdhuid voeden en de bloedtoevoer verbeteren. De vetzuren en vitamine E in olijfolie helpen de uitdroging van het haar en de hoofdhuid tegen te gaan, voegen glans toe en maken ze glad. Aangename fruitige perengeur blijft lang op je haar zitten.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de shampoo aan op je handen en masseer tot het schuimt met een beetje water. Masseer vervolgens gelijkmatig in de vochtige hoofdhuid en het haar. Herhaal het wassen voor betere prestaties. Wil je een nog beter effect? Kam je haar grondig voordat je de shampoo gebruikt. Dit maakt 100% gebruik van de actieve ingrediënten mogelijk.

SAMENSTELLING

Aqua , Natrium Coco-Sulfaat, Cocamidopropyl Betaine, Lauryl Glucoside, Aloe Barbadensis Juice , Pyrus Communis Fruit Extract, Glycerine, Gehydrogeneerde Plantaardige Glyceriden Citraat, Olive Polyglyceryl-4 Esters, Vitis Vinifera Fruit Extract, Rubus Idaeus Fruit Extract, Citrus Grandis Fruit Extract, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleaat, Tocoferol, Gluconolacton, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Melkzuur, Dinatrium EDTA, Citroenzuur, Natriumchloride, Parfum, Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat

109803
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902693166979

Yumi Shampoo voor...

€ 6,30
group_work Toestemming voor cookies