ONLYBIO Hair in Balance Shampoo verkoelende haarkleuring 400 ml

€ 6,40
Inclusief belasting

Het is een geweldige manier om een mooie look te krijgen en de conditie van je haar te verbeteren, vooral gekleurd haar

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
8

ONLYBIO Hair in Balance Shampoo verkoelende haarkleuring 400 ml

Als het droomblond zijn schaduw begint te verliezen ten gunste van geelachtige tonen, en het eerder verkregen perfecte bruin roodachtige reflecties begint aan te nemen, is het tijd om naar een shampoo te grijpen die de haarkleur verkoelt. Hierdoor krijgt het haar de gewenste kleur terug en verbetert hun conditie. Calamus-extract versterkt de haarzakjes, voorkomt haaruitval en arnica heeft een positief effect op de hoofdhuid, kalmeert irritaties en reguleert het werk van talgklieren. Lauryl Glucoside, een uitzonderlijk delicate en veilige substantie verkregen uit kokosnoot, werd gebruikt voor het wassende effect van de shampoo. Het droogt de huid niet uit en heeft verzachtende eigenschappen. Het vervangt met succes sterke wasmiddelen, zoals SLS of SLES, en verwijdert effectief onzuiverheden en overtollig talg van haar en hoofdhuid. De shampoo heeft ook een heerlijke geur die je doet denken aan de zomer - de zoete geur van bosbessen, frambozen en aardbeien brengen je in een goed humeur. Het wordt aanbevolen om shampoo te gebruiken wanneer de haarkleur een warme tint krijgt en moet worden gekoeld. Het product moet worden gebruikt als een gewone shampoo - breng een kleine hoeveelheid aan op de bovenkant van het hoofd en masseer zachtjes, daarna grondig uitspoelen. Na gebruik van de shampoo krijg je een schone hoofdhuid, versterkte haarwortels en een perfect koele kleur. Shampoo verkoelende haarkleur is een veganistische formule, die maar liefst 98% ingrediënten van natuurlijke oorsprong bevat. Het werkt heel goed in de OMO-methode, namelijk voeden, wassen en opnieuw voeden. Het is een geweldige manier om een mooie look te krijgen en de conditie van je haar te verbeteren, vooral gekleurd haar.

HOE TE GEBRUIKEN

Gebruik het product als een gewone shampoo - breng een kleine hoeveelheid aan op de bovenkant van het hoofd en masseer zachtjes. Spoel daarna grondig uit.

SAMENSTELLING

Aqua, Lauryl Glucoside, Sodium Cocoyl Isethionate, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Arnica Montana Flower Extract, Acorus Calamus Rhizome Extract, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Glycerine, Citroenzuur, Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat, Cl 60730, CI 14720, Parfum, Hexyl Kaneel, limoneen, alfa-isomethylionon. De actuele samenstelling staat vermeld op de productverpakking

110031
a lot

Specifieke referenties

ean13
5904209845637

ONLYBIO Hair in Balance...

€ 6,40
group_work Toestemming voor cookies