Ice Professional Refill My Hair Vegan Shampoo voor droog en beschadigd haar 250 ml

€ 7,01
Inclusief belasting

Veganistische shampoo voor droog en beschadigd haar

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2
Niet op voorraad

Ice Professional Refill My Hair Vegan Shampoo voor droog en beschadigd haar 250 ml

Veganistische shampoo voor droog en beschadigd haar waarvan de formule is gebaseerd op natuurlijke ingrediënten. Het product is gemaakt voor mensen die geven om een gezond uiterlijk en een goede conditie van hun haar. De shampoo bevat voedingsstoffen die het haar binnendringen en het van binnenuit voeden. Als gevolg hiervan wordt het haar meer gehydrateerd, zacht en glanzend. De formule van het product bevat ook natuurlijke plantaardige oliën, zoals arganolie, druivenpitolie of jojoba-olie, die de lokken versterken en beschermen tegen schadelijke externe factoren. De shampoo is mild en zacht voor de hoofdhuid en reinigt en verfrist het haar effectief. Dankzij de formule belast het product het haar niet en laat het geen vette film achter. Regelmatig gebruik van de shampoo stelt u in staat om het gezonde uiterlijk en de conditie van het haar te herstellen, problemen met broosheid te verminderen en hun elasticiteit te verbeteren. Vegan Shampoo voor droog en beschadigd haar is een product dat met succes traditionele shampoos zal vervangen en waarmee je je haar op een natuurlijke en effectieve manier kunt verzorgen.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid shampoo aan op vochtig haar, masseer zachtjes en spoel daarna uit met warm water. Herhaal indien nodig. Meerdere keren per week gebruiken.

SAMENSTELLING

Aqua , Natrium Coco-Sulfaat, Coco-Glucoside, Natriumchloride, Decyl Glucoside, Polyglyceryl-10 Oleaat, Flavocetraria Nivalis Extractwh, Oenothera Biennis Olie, Natrium Pca, Natrium Lactaat, Arginine, Asparaginezuur, Pca, Glycine, Alanine, Serine, Valine , Proline, Threonine, Isoleucine, Histidine, Fenylalanine, Sasa Kurilensis Leaf/Stem Extractwh, Ahnfeltia Plicata Extractwh, Pinus Sibirica Water , Triticum Vulgare Kiemolie, Ubiquinone, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Glyceryl Oleate, Benzyl Alcohol, Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat, Citroenzuur, parfum. De actuele samenstelling staat vermeld op de productverpakking

110737

Specifieke referenties

ean13
4743318150185

Ice Professional Refill My...

€ 7,01
group_work Toestemming voor cookies