So!flow Peeling Hair Shampoo die de frisheid verlengt 400 ml

€ 5,51
Inclusief belasting

Het verzorgen van je hoofdhuid en haar is de sleutel tot gezond en mooi haar

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
13

So!flow Peeling Hair Shampoo die de frisheid verlengt 400 ml

Het reinigen en exfoliëren van de hoofdhuid zijn belangrijke stappen in de haarverzorging, vooral als de hoofdhuid overmatig vettig is. Onze so!flow exfoliërende shampoo is de perfecte oplossing voor degenen die de frisheid en het volume van hun haar willen herstellen. De shampoo bevat porseleinklei, die overtollig talg perfect absorbeert en de poriën vernauwt, wat zich vertaalt in langdurige frisheid en reinheid van het haar. Microkorrelige peelingingrediënten verwijderen dode huidcellen en onzuiverheden van de hoofdhuid, waardoor het comfort en de verfrissing worden hersteld. Wanneer je de shampoo gebruikt, geniet je van een rijk schuim en voel je meteen dat je haar volume krijgt bij de wortels. De shampoo spoelt gemakkelijk uit en laat geen residu achter op het haar. Bovendien maakt de verfrissende tropische cocktailgeur het gebruik van het product tot een genot. De formule van so!flow shampoo is 100% dermatologisch getest en is een vegan product. Bovendien bevat het adaptogenen, waaronder Reishi-paddenstoel, een uitstekende antioxidant, die de hoofdhuid hydrateert en verzacht, waardoor het natuurlijke evenwicht wordt ondersteund. Het verzorgen van de hoofdhuid en het haar is de sleutel tot gezond en mooi haar, daarom is de exfoliërende shampoo een uitstekende ondersteuning bij de dagelijkse verzorging.

HOE TE GEBRUIKEN

Verdun met water en masseer zachtjes in nat haar en laat schuimen. Spoel af met water en gebruik 1-2 keer per week of indien nodig

SAMENSTELLING

Aqua , Cetearylalcohol, Behenamidopropyl Dimethylamine, Cocamidopropyl Betaïne, Coco-Glucoside, PPG-3 Caprylyl Ether, Ganoderma Lucidum Extract, Cucurbita Pepo Zaad Extract, Rosmarinus Officinalis Blad Extract, Propaandiol, Cetyl Palmitaat, Helianthus Annuus Zaadolie, Tocopheryl Acetaat, Melaleuca Alternifolia Bladolie, sorbitanstearaat, glycerine, illiet, kaolien, montmorilloniet, piroctone-olamine, undecaan, tridecaan, tocoferol, laurylglucoside, melkzuur, cetrimoniumchloride, parfum, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, ethylhexylglycerine. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

114096
a lot

Specifieke referenties

ean13
5907618136969

So!flow Peeling Hair...

€ 5,51
group_work Toestemming voor cookies