So!flow Humectant Shampoo voor hoog poreus haar dat een diepe regeneratie nodig heeft 300 ml

€ 4,90
Inclusief belasting

Bevochtigende shampoo is een perfecte oplossing voor beschadigd en zeer poreus haar

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2

So!flow Humectant Shampoo voor hoog poreus haar dat een diepe regeneratie nodig heeft 300 ml

Beschadigd en hoog poreus haar is vaak problematisch omdat het broos, droog, ruw is en vaak in de war raakt. Meestal is dit ook natuurlijk krullend haar of haar dat beschadigd is als gevolg van verven, bleken of andere chemische behandelingen. Een goede verzorging van dit haar zou het moeten herstellen, zowel van buiten als van binnen, waardoor de zachtheid, elasticiteit en glans hersteld worden. Een goede verzorging maakt je haar glad, gemakkelijker doorkambaar en vol elasticiteit. Bevochtigende shampoo is een perfecte oplossing voor beschadigd en zeer poreus haar. De formule van deze shampoo, vrij van SLS, reinigt zowel het haar als de hoofdhuid effectief en zacht. Ingrediënten als betaïne en pantenol zorgen voor voldoende hydratatie en herstellen de natuurlijke balans van zowel de hoofdhuid als het haar. De toevoeging van beschermende inuline maakt het haar glad, waardoor het zacht, glanzend en makkelijker doorkambaar wordt. De shampoo bevat ook een adaptogeen - Chinese astragalus, dat een regenererende, versterkende en revitaliserende werking heeft. Dankzij deze shampoo krijgt haar met een hoge porositeit zijn gezonde uitstraling terug, en de fruitige geur van roze bessen verbetert bovendien je humeur tijdens de dagelijkse verzorging. De shampoo is dermatologisch getest en 100% vegan. Adaptogenen zijn natuurlijke plantaardige stoffen waarvan bekend is dat ze een gunstig effect hebben op de huid, het haar en de algehele balans van het lichaam. In de serie bedoeld voor haarverzorging met hoge porositeit hebben we Chinese astragalus toegevoegd, die regenererende, versterkende en revitaliserende eigenschappen heeft, wat bijdraagt aan de algehele gezonde uitstraling van het haar.

HOE TE GEBRUIKEN

Verdun met water en masseer zachtjes in de hoofdhuid en laat schuimen. Spoel af met water en herhaal de handeling indien nodig

SAMENSTELLING

Aqua , natrium C14-C16 olefinesulfonaat, cocamidopropylbetaïne, betaïne, kokosglucoside, glyceryloleaat, maltooligosylglucoside, gehydrogeneerd zetmeelhydrolysaat, lauryllactaat, Astragalus-membranaceuswortelextract, gehydrolyseerd soja-eiwit, inuline, glycerine, Panthenol , hydroxypropylguar-hydroxypropyltrimoniumchloride , Natriumlauroylmethylisethionaat, trinatriumethyleendiaminedisuccinaat, tetranatriumglutamaatdiacetaat, parfum, gehydrogeneerde palmglyceridencitraat, tocoferol, natriumchloride, natriumbenzoaat, citroenzuur, limoneen. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

114103
a lot

Specifieke referenties

ean13
5907618136396

So!flow Humectant Shampoo...

€ 4,90
group_work Toestemming voor cookies