Joanna Professional SILVER BOOST COMPLEX Haarshampoo met accentuering van de zilverkleur 500 ml

€ 6,50
Inclusief belasting

Het helpt resten van andere haarcosmetica te verwijderen, waardoor de zuiverheid en schoonheid van de kleur behouden blijft

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

Joanna Professional SILVER BOOST COMPLEX Haarshampoo met accentuering van de zilverkleur 500 ml

Kleurrevitaliserende shampoo is een product gemaakt voor kapsalons. De belangrijkste kenmerken zijn:

-Neutraliseren van de gele tint: Deze shampoo verwijdert perfect de ongewenste, gelige tint uit blond haar na het bleken of kleuren.

-Verwijdering van productresten: Helpt resten van andere haarcosmetica te verwijderen, waardoor de kleur schoon en mooi blijft.

-Zilver-as-reflexen: Dankzij het Color Boost-complex geeft het het haar een zilver-as-reflex, die na meerdere keren gebruik intenser wordt.

-Microproteïnen: De shampooformule is verrijkt met microproteïnen die het haar glans geven terwijl het licht en zacht aanvoelt.

-Aangename geur: De shampoo heeft een prachtige geur van zwarte bessen, waardoor de haarverzorging een ontspanning voor de zintuigen is.

Deze shampoo wordt aanbevolen voor professioneel gebruik in kapsalons om de haarkleur in uitstekende conditie te houden en een mooie, koele tint te geven.

HOE TE GEBRUIKEN

Verdeel de shampoo over nat haar en laat schuimen, masseer in de hoofdhuid. Grondig spoelen. Herhaal de handeling indien nodig.

SAMENSTELLING

Aqua , natriumlaurethsulfaat, cocamidopropylbetaïne, propyleenglycol, natriumchloride, coco-glucoside, glyceryloleaat, amodimethicon, polyquaternium-10, cocamide MIPA, sojazuur, caprinezuur, caprylzuur, tocoferol, gehydrogeneerde plantaardige glyceridencitraat, C12-14 sec-Pareth 5 , C12-14 sec-Pareth-9, Azijnzuur, Decyleenglycol, Caprylylglycol, Dinatrium EDTA, Laureth-4, Citroenzuur, Parfum, Fenoxyethanol, DMDM Hydantoïne, Methylchloorisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Acid Violet 43 , Basic Red 51. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

113829

Specifieke referenties

ean13
5901018020651

Joanna Professional SILVER...

€ 6,50
group_work Toestemming voor cookies