Holify vochtinbrengende Haarshampoo Eiwitten & Probiotica 300 ml

€ 6,40
Inclusief belasting

Kies voor een vochtinbrengende shampoo en geniet elke dag van gezond, mooi haar

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2
Niet op voorraad

Holify vochtinbrengende Haarshampoo Eiwitten & Probiotica 300 ml

Haarshampoo is een perfecte oplossing voor mensen die de intense hydratatie van hun haar willen herstellen. Het is speciaal ontwikkeld voor de verzorging van droog en dof haar en biedt buitengewone zachtheid, gladheid en glans. De werking van de shampoo is gebaseerd op milde reinigende stoffen die het haar zachtjes reinigen, waardoor het schoon, fris en licht blijft. Bovendien versterkt het de beschermende barrière van de hoofdhuid, waardoor jeuk en het gevoel van spanning worden verminderd. Trehalose en sorbitol vormen een perfect duo, waardoor een dunne beschermende laag ontstaat die de structuur van de haarvezels beschermt en vocht binnenin vasthoudt, waardoor langdurige hydratatie wordt gegarandeerd. Rijsteiwitten leveren essentiële voedingsstoffen, versterken de haarstructuur en herstellen de natuurlijke elasticiteit. Bovendien bevat de shampoo het prebioticum COBIOBALANCE, dat de natuurlijke processen van de hoofdhuid harmoniseert en de gezonde conditie van het haar ondersteunt door de natuurlijke afweermechanismen van de huid te stimuleren. Kies voor een vochtinbrengende shampoo en geniet elke dag van gezond, mooi haar.

HOE TE GEBRUIKEN

Schud de verpakking en was je haar met een kleine hoeveelheid shampoo en spoel het daarna grondig uit. Vermijd contact met de ogen. Product voor uitwendig gebruik.

SAMENSTELLING

Aqua , natriumcocosulfaat, cocoglucoside, sorbitol, betaïne, cocamidopropylbetaïne, glycerine, gehydrolyseerd rijsteiwit, Polymnia Sonchifolia- Juice , trehalose, lecithine, tocoferol, gehydrogeneerd palmglyceridencitraat, tetranatriumglutamaatdiacetaat, glyceryloleaat, ascorbylpalmitaat, Guarhydroxypropyltrimoniumchloride, dinatriumlaurylsulfosuccinaat, citroenzuur, cetrimoniumchloride, natriumhydroxide, parfum, kaliumsorbaat, natriumbenzoaat, benzylalcohol. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115963

Specifieke referenties

ean13
5901878683461

Holify vochtinbrengende...

€ 6,40
group_work Toestemming voor cookies