Isana Anti-roos shampoo met water mint en groene thee 300 ml

€ 2,90
Inclusief belasting

Effectieve shampoo tegen roos

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2
Niet op voorraad

Isana Anti-roos shampoo met water mint en groene thee 300 ml

Effectieve anti-roosshampoo verlicht op milde wijze de hoofdhuid van het probleem van roos. Deze actieve formule, verrijkt met panthenol en vitamine B3, werkt effectief in op het haar, ondersteunt de revitalisering en verhoogt de weerstand. Bovendien maken een delicaat verzorgingscomplex en tarweproteïnen het haar sterk, glanzend en gevoed tot in de puntjes. Deze antiroosshampoo is dermatologisch getest op huidtolerantie, waardoor u gerust kunt zijn dat het mild en veilig in gebruik is. Antiroosshampoo met voedend pepermuntextract en aventurijnpoeder verwijdert effectief roos en voedt en versterkt het haar. De actieve formule met panthenol en vitamine B3 ondersteunt de revitalisering van het haar en verbetert de weerstand. Bovendien geven een delicaat verzorgingscomplex en tarweproteïnen het haar kracht, glans en voeding tot in de puntjes.

HOE TE GEBRUIKEN

Zachtjes in nat haar masseren, even laten intrekken en vervolgens grondig uitspoelen. Indien nodig opnieuw aanbrengen. De shampoo is geschikt voor het dagelijks wassen van het haar.

SAMENSTELLING

Aqua , Natriumlaurethsulfaat, Natriumchloride, Cocamidopropylbetaïne, Niacinamide, Panthenol , Piroctone Olamine, Gehydrolyseerde tarweproteïne, Mentha Aquatica-extract, Quartz , Coco-Glucoside, Glyceryloleaat, Hydroxypropylguar Hydroxypropyltrimoniumchloride, PEG-3 Distearaat, Tetranatrium EDTA, Propyleenglycol, glucose, glycerine, xanthaangom, parfum, benzylalcohol, hexylkaneel, limoneen, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, benzoëzuur, fenoxyethanol, melkzuur, citroenzuur, natriumhydroxide. De actuele samenstelling staat vermeld op de productverpakking

111646

Specifieke referenties

ean13
4305615566146

Isana Anti-roos shampoo met...

€ 2,90
group_work Toestemming voor cookies