So!flow Humectant Shampoo voor medium poreus haar dat gevoelig is voor kroezen 300 ml

€ 4,90
Inclusief belasting

Reinigt effectief en mild het haar en de hoofdhuid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3

So!flow Humectant Shampoo voor medium poreus haar dat gevoelig is voor kroezen 300 ml

Haar met de neiging tot kroezen, droog en met gemiddelde porositeit wordt blootgesteld aan zwakte, gebrek aan glans en reageert op overtollig vocht, wat overmatig kroezen en de neiging tot krullen veroorzaakt. Daarom is het belangrijk om ze de juiste verzorging te geven die de gladheid, zachtheid en glans herstelt, terwijl ze zijdezacht aanvoelen, gemakkelijk te kammen en vol elasticiteit zijn. Bevochtigende shampoo is een ideale oplossing voor de verzorging van medium poreus haar. De formule is SLS-vrij en reinigt effectief en zacht het haar en de hoofdhuid. Bevat betaïne en pantenol , die de natuurlijke balans van hoofdhuid en haar hydrateren en herstellen. Bovendien maakt verzachtende aloë het kammen gemakkelijker, waardoor het haar zacht en glanzend wordt. De shampoo is verrijkt met schisandra adaptogeen en heeft een sappige geur van sinaasappel en kardemom, wat je humeur verder verbetert. Perfect voor de verzorging van medium poreus haar. Het product is 100% dermatologisch getest en vegan waardoor het geschikt is voor diverse haartypes.

HOE TE GEBRUIKEN

Verdun met water en masseer zachtjes in de hoofdhuid en laat schuimen. Spoel af met water en herhaal de handeling indien nodig

SAMENSTELLING

Aqua , ammoniumlaurylsulfaat, coczydopropylbetaïne, Aloe Juice , kokosglucoside, natriumlauroylmethylisethionaat, gehydrolyseerd vetheteerbaar eiwit, inuline, betaïne, Schisandra Chinensis-fruitextract, Panthenol , glycerine, hydroxylgu.AR AR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM-chloride, glycerilcaprylaat / Capraat, heptylglucoside, parfum, trinatriumethyleendiaminedisuccinaat, tetranatriumglutamaatdiacetaat, citroenzuur, natriumchloride, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, limoneen, citral, cumarine. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

114099
a lot

Specifieke referenties

ean13
5907618136365

So!flow Humectant Shampoo...

€ 4,90
group_work Toestemming voor cookies