OnlyBio Hair in Balance Rypacz Shampoo voor intensief reinigend haar Travel Size 50 ml

€ 1,50
Inclusief belasting

Rypacz Intensief reinigende haarshampoo Travel Size

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

OnlyBio Hair in Balance Rypacz Intensief reinigende haarshampoo Travel Size 50 ml

Rypacz shampoo is een geweldig product dat een aanvulling zal zijn op jouw bewuste haarverzorgingsset. Het reinigt perfect zowel de lokken als de hoofdhuid en verwijdert onzuiverheden, verzorgingsresten en resten van stylingcosmetica. Het zal je helpen overtollige eiwitten of plakkerige siliconen kwijt te raken. Ondanks de krachtige werking bevat het geen wasmiddelen zoals SLS of SLES. Het is rijk aan veel verzorgende ingrediënten. Daartoe behoort brandnetelextract, dat de talgafscheiding reguleert en zo voorkomt dat het haar snel vettig wordt. De klei verlengt de frisheid van het haar en versterkt het bij de wortels, terwijl het paardenstaartextract het voedt en de groei stimuleert. De originele combinatie van munt en kokos prikkelt de zintuigen

HOE TE GEBRUIKEN

Afhankelijk van de individuele behoeften – één keer per week of minder vaak. Pak shampoo als je haar gewassen moet worden. Masseer zachtjes een kleine hoeveelheid shampoo in de hoofdhuid. Als je je haar vaak wast, hoef je niet de hele lengte grondig te reinigen; het schuim dat vloeit bij het uitspoelen van de shampoo is voldoende.

SAMENSTELLING

Aqua , natriumcocosulfaat, cocoglucoside, natriumolivamfoacetaat, glycerine, kaolien, Urtica Dioica-bladextract, Equisetum Arvense (paardenstaart) bladextract, glyceryloleaat, tocoferol, natriumchloride, kaliumsorbaat, natriumbenzoaat, citroenzuur, parfum, Citral, Linalool De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

112438

Specifieke referenties

ean13
5904209846047

OnlyBio Hair in Balance...

€ 1,50
group_work Toestemming voor cookies